Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Adıyaman'da Korkunç Kaza! Otomobil Dere Yatağına Düştü!

Adıyaman'da Korkunç Kaza! Otomobil Dere Yatağına Düştü!

Adıyaman'da meydana gelen trafik kazasında bir polis memuru hayatını kaybederken bir komiser yaralandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Adıyaman'ın Atatürk Bulvarı 400 Yataklı Hastane Kavşağı yakınlarında meydana gelen trajik olayda, bir polis memuru hayatını kaybederken bir komiser yaralandı. Otomobilin metrelerce yükseklikten dere yatağına düşmesi sonucu yaşanan feci kaza, çevredeki iş yerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Olaya ilişkin bilgilere göre, Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Furkan Erkuş'un kullandığı 01 AGA 962 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak kaldırıma çarptı ve ardından taklalar atarak yaklaşık 150 metrelik bir uçurumdan dere yatağına düştü. Kazada 3 yıllık polis memuru olan Furkan Erkuş olay yerinde yaşamını yitirirken, yine Çevik Kuvvet Müdürlüğü'nde komiser olarak görevli Güven K. ise yaralandı.

Sağlık Ekipleri Olay Yerine Sevk Edildi

Kaza sonrasında vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri, itfaiye ekipleri, AFAD ekipleri ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı komiser, sağlık ekiplerince ilk müdahalesinin ardından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak, kazada hayatını kaybeden polis memuru Furkan Erkuş'un araç içerisinde sıkışması nedeniyle ekipler uzun süre çalışarak cenazeyi çıkardı. Adıyaman İl Emniyet Müdürü Cihat Dağdeviren de olay yerine gelerek kazayla ilgili bilgi aldı ve incelemelerde bulundu. Soruşturma ise devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay Antakya'da konteyner alev alev yandı

Hatay Antakya'da konteyner alev alev yandı