Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş 2 milyon TL vurgun yapan kadınlar tutuklandı

2 milyon TL vurgun yapan kadınlar tutuklandı

Osmaniye'den Adana'ya gelerek, şehir genelinde 15 farklı hırsızlık olayına karıştığı ve yaklaşık 2 milyon TL değerinde malzeme çaldığı öne sürülen 3 kadın, tutuklandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
2 milyon TL vurgun yapan kadınlar tutuklandı
KAYNAK: İHA

Osmaniye'den Adana'ya gelerek, şehir genelinde 15 farklı hırsızlık olayına karıştığı ve yaklaşık 2 milyon TL değerinde malzeme çaldığı öne sürülen 3 kadın, tutuklandı. İşte detaylar:

Osmaniye'den Adana'ya hırsızlık yapmaya gelen 19 yaşındaki Mine A., 18 yaşındaki Pınar G., ve 17 yaşındaki L.G. isimli üç kadın, Adana şehrinde farklı bölgelerde bulunan 15 ayrı apartman dairesine girdi. Bu dairelerden cep telefonları, saatler, ziynet eşyaları gibi yüksek maddi değere sahip eşyaları çalarak yaklaşık olarak 2 milyon TL değerinde malzeme çaldılar.

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, bu hırsızlık olaylarına dair bir soruşturma başlattı. Hırsızlıkla suçlanan kadınların kimlikleri güvenlik kameraları aracılığıyla belirlendi. Kadınların Osmaniye'ye kaçtıkları bilgisine ulaşıldı. Bu bilgi üzerine, Adana polisi harekete geçti ve şüphelileri Osmaniye'deki evlerinde yakaladı. Emniyete götürülen şüpheli kadınlar, ifadelerinde suçsuz olduklarını ve güvenlik kamerası görüntülerinde yer alan kişilerin kendileri olmadığını iddia etti. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve mahkeme tarafından tutuklandılar. Bunun yanı sıra, Mine A. ile işbirliği yaptığı tespit edilen 2 şüphelinin de yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.

AW069983_01

AW069983_02

AW069983_04

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bağımlılıkla mücadelede Yeşilay elçileri oldu!

Bağımlılıkla mücadelede Yeşilay elçileri oldu!