Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Videolar Antalya Rıza Çalımbay: Ortada biten bir maç oldu

Rıza Çalımbay: Ortada biten bir maç oldu

Hatayspor, deplasmanda Alanyaspor'la golsüz berabere kaldı. Rıza Çalımbay, takımının uyum sağlamada zorlandığını ancak bağlarının güçlendiğini belirtti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Hatayspor, deplasmanda karşılaştığı Alanyaspor ile golsüz berabere kaldı. Maç sonrası yapılan basın toplantısında konuşan Hatayspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, karşılaşmanın ortada bir mücadele olduğunu söyledi. Çalımbay, "Biz yeni bir takımız ve henüz tam anlamıyla uyum sağlayamadık. Ancak aramızdaki bağ giderek güçleniyor. Bugünkü oyunumuzu geliştirerek daha iyi noktalara geleceğiz. İki takım da maçı kazanmak için uğraştı ama sonuçta berabere kaldık. Pozisyonların az olmasına rağmen, mücadele seviyesi yüksek bir karşılaşma izledik" dedi.

Alanyaspor Teknik Direktörü: "Pozisyon üretmede zorlandık"

Alanyaspor'un Teknik Direktörü ise maçın ardından yaptığı açıklamada, takımının pozisyon üretmede zorlandığını belirtti. Teknik direktör, "Hatayspor karşısında istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Rakibimiz sıkı bir savunma sergiledi ve bize fazla şans tanımadı. Önemli bir puan kaybı yaşadık. Ancak önümüzdeki maçlara odaklanarak daha iyi performans sergilemeye çalışacağız" şeklinde konuştu.

Maçın Hakemi: "Kararlarımda kararlıydım"

Maçı yöneten hakem, karşılaşmayla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Hakem, "Maç boyunca verdiğim kararların arkasındayım. Her iki takımın da mücadelesi oldukça sertti ancak kontrolü kaybetmedim. İlerleyen haftalarda da aynı kararlılıkla görevimi sürdüreceğim" açıklamasında bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da gençler arasındaki kavga kanlı bitti: 17 yaşındaki şüpheli tutuklandı

Antalya'da gençler arasındaki kavga kanlı bitti: 17 yaşındaki şüpheli tutuklandı