Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Kumluca'da Eğitim Toplantısı

Kumluca'da Eğitim Toplantısı

Kumluca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen değerlendirme toplantısı, yeni eğitim öğretim yılı öncesi önemli konuları ele aldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kumluca'da Eğitim Toplantısı
KAYNAK: İHA

Kumluca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen değerlendirme toplantısı, yeni eğitim öğretim yılı öncesi önemli konuları ele aldı. Toplantıya Kumluca Kaymakamı Tekin Erdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tekdemir ve ilçedeki okul müdürleri katıldı. Toplantıda, eğitimdeki mevcut durum ve gelecek yılın hazırlıkları hakkında bilgi verildi.

Kaymakam Erdemir'in Açıklamaları

Kumluca Kaymakamı Tekin Erdemir, toplantıda ilçedeki okullarda herhangi bir eksiklik bulunmadığını ve yeni eğitim yılına sorunsuz bir şekilde başlanacağını belirtti. Bu yıl ilçede bir anaokulu ve bir ilkokulun daha eğitime başlayacağını ifade eden Erdemir, eğitim camiasının özverili çalışmalarının eğitim başarısını artırdığını vurguladı. Erdemir, eğitim öğretim yılının tüm öğrenci, veli ve eğitim camiası için hayırlı olmasını diledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Tekdemir'in Değerlendirmeleri

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tekdemir, eğitimdeki başarıların özellikle LGS ve YKS sınavlarındaki yüksek performanslarla kendini gösterdiğini belirtti. Bu yıl LGS'de yüzde 1'lik dilimde 13 öğrenci ve YKS'de 4 alanda 177 öğrencinin başarılı üniversitelere yerleştiğini hatırlatan Tekdemir, bu başarıların öğretmenlerin ve eğitimcilerin özverili çalışmaları sayesinde elde edildiğini ifade etti. Yeni eğitim öğretim yılının da aynı başarılarla devam edeceğine inandığını söyledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mısır Cumhurbaşkanı Sisi 12 Yıl Sonra Ankara'ya Geliyor

Mısır Cumhurbaşkanı Sisi 12 Yıl Sonra Ankara'ya Geliyor