Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Kemer Cepte Taşınacak

Kemer Cepte Taşınacak

Kemer Belediyesi, vatandaşlara daha kolay erişim sağlamak ve görüntü ve gürültü kirliliğini azaltmak amacıyla “Cepte Anons” uygulamasını hayata geçiriyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kemer Cepte Taşınacak
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Kamer Durdu

Kemer Belediyesi, vatandaşlara daha kolay erişim sağlamak ve görüntü ve gürültü kirliliğini azaltmak amacıyla “Cepte Anons” uygulamasını hayata geçiriyor. Bu uygulama sayesinde, belediyenin tüm duyuruları artık Kemerli vatandaşların cep telefonlarına taşınacak.

“Cepte Anons” Uygulaması Nedir?

“Cepte Anons” uygulaması, vatandaşların vefat, kayıp, su kesintisi, elektrik kesintisi, etkinlik, meteoroloji, hizmet ve genel duyuruları cep telefonlarından takip edebilmelerini sağlayacak bir sistemdir. Bu uygulama, vatandaşların duyurulara daha kolay erişmesine imkan sağlayacak.

Uygulamanın Kullanımı

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, “Cepte Anons uygulaması ile belediyemiz hoparlörlerinden yapılan sesli duyurular artık bu uygulama sayesinde cep telefonlarından anında ve otomatik olarak dinlenebilecek. Vatandaşlarımızın sadece Cepte Anons uygulamasını cep telefonlarına indirmesi ve Kemer Belediyesi’ni eklemeleri yeterli olacak. Bu sayede vatandaşlarımızın duyurulardan haberdar olmaları için kolaylık sağlanmış olacak. Belediyemize ait hoparlörler de kullanılacak ama tamamen teknolojik olan uygulama sayesinde duyulmamış ve anlaşılmamış duyuru kalmayacak” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Başakşehir'de Sanayi Sitesinde Patlama ve Yangın: Bir Kişi Yaralandı

Başakşehir'de Sanayi Sitesinde Patlama ve Yangın: Bir Kişi Yaralandı