Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Google'daki Arama Sonuçları Hayatını Kararttı: Akıllı Dürüst Vicdanlı Şoför Olarak Anılmak İstiyorum

Google'daki Arama Sonuçları Hayatını Kararttı: Akıllı Dürüst Vicdanlı Şoför Olarak Anılmak İstiyorum

Antalya'da halk otobüsü şoförü Barış Özer, bulduğu cüzdanları sahiplerine teslim etmesinin ardından sosyal medyada aldığı olumsuz yorumlar nedeniyle mağdur oldu. Google'da 'salak şoför' aramasıyla öne çıkan Özer, bu durumun düzeltilmesini istiyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Google'daki Arama Sonuçları Hayatını Kararttı: Akıllı Dürüst Vicdanlı Şoför Olarak Anılmak İstiyorum
KAYNAK: İHA

Antalya'da 5 yıl önce, halk otobüsünde bulunan ve içerisinde 30 bin lirayı aşan döviz ve Türk lirası bulunan cüzdanları sahiplerine iade eden Barış Özer, sosyal medyada "Salak mısın?" şeklinde yorumlarla karşılaştı. Bu duruma basın yoluyla tepki göstermesi ise hayatını olumsuz etkiledi. Şu an Google'da "salak şoför" araması yapıldığında ilk sayfada çıkan Özer, bu durumdan büyük rahatsızlık duyuyor.

“Söyledikçe Daha da Çoğalıyor”

Barış Özer, yaşadığı durumu şu sözlerle ifade etti: “Otobüste bulduğum eşyaları sahiplerine teslim ettiğim için sosyal medyada kötü yorumlar yapıldı ve bu durum Google arama motorunda benim ismimle ilişkilendirildi. Bu tepkiyi dile getirdikçe durum daha da büyüdü. Bu mağduriyetin giderilmesini istiyorum, çünkü söyledikçe o kelime daha da yayılıyor.”

“Google, Ben Akıllı Şoförüm”

Özer, Google'a da seslenerek, "Google, ben akıllı bir şoförüm. İnsanlık yaptık, buna kötü yorum yapılmaması lazım. Akıllı, dürüst, vicdanlı bir şoför olarak anılmak istiyorum. Ancak şu an söylemek istemediğim o kelimeyle ilgili bir konu gündeme gelince sürekli mesaj alıyorum" şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
NATO, Almanya'nın Geilenkirchen Kentindeki Hava Üssünde Güvenlik Seviyesini Yükseltti

NATO, Almanya'nın Geilenkirchen Kentindeki Hava Üssünde Güvenlik Seviyesini Yükseltti