Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Antalyalı İş İnsanından Trafik İsyanı

Antalyalı İş İnsanından Trafik İsyanı

Antalya'nın iş dünyasındaki önemli isimlerinden Erdal Atılgan, Antalya-Kemer karayolundaki trafik sorununa dikkat çekti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalyalı İş İnsanından Trafik İsyanı
MUHABİR: Necdet Görkem SUCU

Antalya’nın tanınmış iş insanlarından Erdal Atılgan, Antalya-Kemer karayolundaki trafik sorunlarına yönelik sosyal medya hesabından eleştiride bulundu. Atılgan, Balıkçı barınağından Beldibi kavşağına kadar olan güzergah boyunca yaşanan trafik sıkışıklığının, jandarma aramalarından kaynaklandığını ifade etti.

Jandarma Aramaları Trafiği Aksatıyor

Antalya-Kemer karayolunda yaşanan trafik yoğunluğuna dikkat çeken Erdal Atılgan, “Burası Antalya-Kemer karayolu gidiş istikameti. Balıkçı barınağından Beldibi kavşağına kadar adım adım tam 55 dakikada gelebildik. Sebebi ise jandarma araması. Gelişigüzel bir şekilde araç durdurup bakılıyor. Bu durdurma, yolun ve trafiğin aksamasına sebep oluyor.” ifadelerini kullandı.

Turizm Başkenti Antalya’da Sorunlar Artıyor

Antalya’nın turizm başkenti olarak bilindiğini vurgulayan Atılgan, yabancı turistlere kötü bir izlenim verdiklerini ve yerli vatandaşların da gereksiz trafik eziyeti yaşadığını belirtti. “Antalya, Meksika ya da Kolombiya gibi ülkelerle kıyaslanmamalı. Ülkemizdeki yabancılara kötü resimler verdiğimiz gibi vatandaşlarımıza da yakıt israfı ve trafik sıkışıklığı yaşatıyoruz” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Anadolu pilavları neler? Anadolu'dan 10 efsane pilav tarifi

Anadolu pilavları neler? Anadolu'dan 10 efsane pilav tarifi