Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yaşam Yabani Dizisinin Hikayesi Nedir? Yabani Dizisindeki Tayanç Ayaydın Kimdir? Tayanç Ayaydın Kaç Yaşında?

Yabani Dizisinin Hikayesi Nedir? Yabani Dizisindeki Tayanç Ayaydın Kimdir? Tayanç Ayaydın Kaç Yaşında?

Yabani Dizisi: Köklü Bir Aileden Kaçırılıp Sokaklara Düşen Çocuğun Hikayesi Ekranlarda! Tayanç Ayaydın Kimdir? Tayanç Ayaydın Kaç Yaşında? Detaylar Haberimizde!

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yabani Dizisinin Hikayesi Nedir? Yabani Dizisindeki Tayanç Ayaydın Kimdir? Tayanç Ayaydın Kaç Yaşında?
KAYNAK: Haber Merkezi

Fox TV ekranlarında seyircisiyle buluşan "Yabani" dizisi, izleyicilere köklü bir aileden kaçırılıp sokaklara düşen bir çocuğun yaşam mücadelesini anlatıyor. Dizi, geçmişle geleceği, iki farklı dünyayı ve bu dünyalarda yaşanan hayatları merkezine alarak dramatik bir hikayeyi ekranlara taşıyor.

Yabani dizisinin hikayesi nedir?

Dizi, baş karakterin köklü bir aileden kaçırılıp sokaklara düşmesiyle başlıyor. Yıllar sonra ailesine geri dönen bu çocuğun, geçmişiyle yüzleşerek, sokağın acımasız gerçekleriyle mücadele etme sürecini ele alıyor. Ana karakterin evine geri dönüşüyle birlikte yaşadığı zorlu süreç, seyirciyi içine çeken bir dramatik hikayeye dönüşüyor.

"Yabani" dizisi, sıra dışı hikayesi ve farklı dünyalar arasında geçiş yaparak karakterlerin yaşamlarını derinlemesine işlemesiyle dikkat çekiyor. Köklü bir ailenin çocuğunun sokaklara düşüşü ve ardından yaşadığı zorlu dönüş, izleyicilere duygusal anlar yaşatmayı hedefliyor.

Tayanç Ayaydın

Tayanç Ayaydın Kimdir, Kaç Yaşında?

Tayanç Ayaydın, 1 Ağustos 1979 tarihinde İstanbul'da doğdu. Özel Doğa Koleji mezunu olan Ayaydın, lise eğitimini Tercüman Lisesi ve İstek Vakfı Lisesi'nde tamamladı. Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden mezun olan başarılı oyuncu, televizyon dünyasına 2004-2006 yılları arasında atv'de yayımlanan "Aliye" dizisinde canlandırdığı Doktor Kahraman karakteriyle adım attı ve bu dizi ile tanınmaya başlandı.

Tayanç Ayaydın Hangi Diziyle Ödül Aldı?

2007 yılında "Sıla" dizisi ile Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Erkek Oyuncu adayı oldu.

Tayanç Ayaydın evli mi?

Tayanç Ayaydın, 5 Temmuz 2011 tarihinde sevgilisi Bulut Köpük'ün trafik kazasında ağır yaralanmasının ardından, sevdiği müzikleri dinleterek Bulut Köpük'ü yaşama döndürdü. Ancak evlilikleri kısa sürdü ve 5 Kasım 2011 tarihinde boşandılar. Daha sonra 2015 yılında Amerikalı öğretmen Sally Ghalayini ile evlendi.

Tayanç Ayaydın hangi dizide oynuyor?

Tayanç Ayaydın, şu anda Fox TV'de yayınlanan "Yabani" dizisinde Güven karakterini canlandırarak başarılı bir performans sergilemektedir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra Verdiği Pozlar Her Yeri Salladı

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra Verdiği Pozlar Her Yeri Salladı