Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yaşam Turizmci çifte 3’üz bebek şoku

Turizmci çifte 3’üz bebek şoku

 Antalya’da turizmci çift, bir bebek isteği ile çıktıkları yolda önce ikiz, ardından üçüz bebekleri olacağını öğrenince neye uğradığını şaşırdı. Anne Seda Hisarkaya, “Hocamız ‘Dördüncüyü arıyorum karnında’ deyince ayrı bir şok geçirdik. Çok şükür 4'üncü çıkmadı, 3’te kaldık” derken, baba Nuri Hisarkaya ise, “Her şeyi 3’le çarptım, iki hafta kendime gelemedim” diyerek yaşadığı şoku anlattı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Turizmci çifte 3’üz bebek şoku

 Serik ilçesine bağlı Belek'te yaşayan 2 yıllık evli Seda-Nuri Hisarkaya çifti, bir süre önce bebek sahibi olmaya karar verdi. Bir bebek hayaliyle yola çıkan çift, yaptırdıkları ilk kontrolde sağlıklı bir bebeklerinin olacağı müjdesini aldı. Daha sonra kontrollerin devamında aileye önce ikiz, sonra üçüz bebek sahibi olacaklarının bilgisi verildi. Bunun üzerine tam teşekküllü bir hastanede takiplerinin yapılması için çift Memorial Antalya Hastanesi’ne başvurdu. Başarılı bir gebelik süreci geçiren anne Hisarkaya’nın doğumu 28. hafta 5 günlükken gerçekleştirildi. Prematüre doğan iki erkek, bir kız bebeğin tedavi ve takiplerine yeni doğan bölümünde devam ediliyor. Uzay, Atlas ve Güneş ismi verilen bebeklerini her gün görmeye gelen ailenin mutlulukları ise yüzlerine yansıdı.

HERŞEYİ 3’LE ÇARPTIM

  Baba Nuri Hisarkaya ise, hayatında bir daha yaşayamayacağı bir süreci geride bıraktığını ifade ederek, “Her sefer geldiğimde yeni bir heyecan, duygu yaşadım. Bir bebek diye yola çıktık ama her seferinde başka şeyler duydum. Alışamadım. Üç tane çocuğunuz olacak dediler. Başından sonuna zorlu oldu ama şu an her şey çok güzel. Üçüncü dediler, her şeyi üç görmeye başladım. Ayrıca her şeyi 3’le çarptım. İki hafta kendime gelemedim. Duygularım çok değişti. Allah’tan 3’te son bulduk. Güzeldi her şey” dedi.

  (İHA)

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ANTALYA 90 TAKIMA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

ANTALYA 90 TAKIMA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK