Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yaşam Terme ve Salıpazarı'da Kuvvetli Yağışlar Taşkınlara Yol Açtı

Terme ve Salıpazarı'da Kuvvetli Yağışlar Taşkınlara Yol Açtı

Samsun'da turuncu kodlu uyarının ardından Terme ve Salıpazarı ilçelerinde kuvvetli yağışlar etkisini gösterdi. Terme Çayı'nın taşma noktasına gelmesiyle bölge halkı endişelendi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Terme ve Salıpazarı'da Kuvvetli Yağışlar Taşkınlara Yol Açtı
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Meteoroloji ve AFAD'ın Samsun için yaptığı turuncu kodlu uyarının ardından beklenen kuvvetli sağanak yağış, Terme ve Salıpazarı ilçelerinde etkisini gösterdi. Özellikle gece saatlerinde başlayan ve sabahın erken saatlerine kadar devam eden yağışlar, Terme Çayı'nın taşma noktasına gelmesine neden oldu. Temmuz ve Eylül aylarında benzer taşkınlar yaşayan bölge halkı, su seviyesinin yeniden yükselmesiyle tedirginlik yaşadı.

Belediye Ekipleri Teyakkuzda

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, meteorolojinin uyarıları sonrası belediye ekiplerinin sahada olduğunu belirterek, “Şu ana kadar herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmadı. DSİ tarafından sürdürülen Terme Çayı genişletme projesinin önemini bir kez daha anladık” dedi.

Tarım Arazileri ve İşyerleri Etkilendi

Sağanak yağış sonrası bazı tarım arazileri sular altında kalırken, esnaflar da iş yerlerinde su baskınlarına karşı nöbet tutarak önlem aldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivas'ta düğüne giden midibüs şarampole devrildi: 20 kişi yaralandı

Sivas'ta düğüne giden midibüs şarampole devrildi: 20 kişi yaralandı