Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yaşam Sosyal medyada köpek eti satışa çıkardılar

Sosyal medyada köpek eti satışa çıkardılar

Sosyal medyada köpek eti satışı iddiasının ardındaki gerçek ortaya çıktı. Vatandaşlardan tepki yağdı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sosyal medyada köpek eti satışa çıkardılar

Bursa merkezli bir hesap, sosyal medyada köpek eti satışı yapıldığını iddia etmesiyle gündeme geldi. Ancak gerçek, 'Damak tadınızın sınırlarını zorlayan kasap' adlı hesabın sadece hayal ürünü olduğunu ortaya koydu.

Sosyal Medyada Köpek Eti Satışa Çıkardılar (3)

Köpek Eti Satışı Paylaşımı

Sosyal medyada hızla yayılan 'Köpek eti Asya tıbbında şifa bulur, özellikle yaşlılar için faydalıdır' şeklindeki paylaşımlar, pek çok kullanıcının tepkisini çekti. Ancak yapılan inceleme sonucunda söz konusu hesabın tamamen hayal ürünü olduğu anlaşıldı.

Sosyal Medyada Köpek Eti Satışa Çıkardılar (2)

Sosyal Deney İtirafı

Hesaptan yapılan açıklamada olayın gerçekle hiçbir ilgisi olmadığı belirtilerek, 'Bu sayfada yapılan paylaşımlar ile sosyal deney kapsamında bir kasap işletiliyormuş gibi gıda ürünü fotoğrafları paylaşılmaktadır. Paylaşılan görseller herkesin ulaşımına açık kaynaklardan temin edilen temsili fotoğraflardır. Bu sayfa aracılığı ile herhangi bir ticari faaliyet yürütülmemekte, hiçbir şekilde hayvan/hayvan ürünü satışı yapılmamaktadır. Bu sayfanın herhangi bir gerçek şahıs, kasap ya da işletme ile bağı bağlantısı bulunmamaktadır. Bu sayfa aracılığı hiçbir şekilde halkı yanıltıcı bilgi yayma amacı güdülmemektedir. (Kişi ya da topluluğun ismi) aracılığı ile bu sayfada yapılan paylaşımlar nedeniyle sosyal deney kapsamı dışında herhangi bir amaç uyuşmazlığı söz konusu olur ise paylaşım yapan kişilerin hukuki/cezai herhangi bir sorumluluğunun olmadığını, bu sayfadan ve yapılan paylaşımlardan kaynaklanabilecek doğrudan ya da dolaylı zarar ve kayıplardan sorumlu tutulamayacağını beyan eder' denildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Öğretmenler Bekliyor Bakanlık Harekete Geçmiyor

Öğretmenler Bekliyor Bakanlık Harekete Geçmiyor