Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yaşam Şiddetli yağış Ordu'yu vurdu: Hayat felç oldu

Şiddetli yağış Ordu'yu vurdu: Hayat felç oldu

Ordu'nun Altınordu ilçesinde etkili olan sağanak yağış, trafikte aksamalara ve su birikintilerine neden oldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Şiddetli yağış Ordu'yu vurdu: Hayat felç oldu
KAYNAK: İHA

Altınordu ilçesinde sabah saatlerinden itibaren başlayan sağanak yağış, öğle saatlerinde etkisini artırarak sürücülere ve vatandaşlara zor anlar yaşattı. Kısa sürede etkili olan yağış, bazı sokakların suyla kaplanmasına neden olurken, vatandaşlar ve sürücüler geçişte büyük zorluk yaşadı.

Şiddetli yağış Ordu'yu vurdu: Hayat felç oldu

Yol Geçici Olarak Ulaşıma Kapandı

Şirinevler Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde oluşan su birikintisi nedeniyle yol geçici olarak ulaşıma kapatıldı. Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları Bölge Müdürlüğü ekipleri, iş makinesi desteğiyle hızlı bir müdahale gerçekleştirerek yolu yaklaşık 20 dakika sonra yeniden trafiğe açtı. Bu süreçte polis ekipleri, yolu kullanmak isteyen sürücüleri alternatif güzergahlara yönlendirdi. Vatandaşlar da ekiplerin çalışmalarına yardımcı oldu.

Vatandaşlar Sağanak Sonrası Durumu Anlattı

Sağanak yağışın etkisiyle oluşan su birikintileri hakkında bilgi veren vatandaşlar, yağışın devam etmesiyle birlikte yolun tamamen ulaşıma kapandığını belirttiler. Yağışın ani ve etkili olması nedeniyle sokaklarda su birikintileri oluştu ve geçişlerde zorluklar yaşandı.

Şiddetli yağış Ordu'yu vurdu: Hayat felç oldu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden Uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, sabah saatlerinde yaptığı uyarıda, 11 Ağustos öğle saatlerinden itibaren etkili olacak yağışların, akşam saatlerine kadar süreceğini bildirmişti. Aşırı yağışlara karşı dikkatli olunması gerektiği belirtilen uyarıda, sel, su baskını, yıldırım, heyelan ve ulaşımda aksamalara karşı tedbirli olunması gerektiği vurgulanmıştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Elazığ’da apartmanda çıkan yangın korkuttu

Elazığ’da apartmanda çıkan yangın korkuttu