Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yaşam Sıcak hava ve nem Antalya'yı etkisi altına aldı

Sıcak hava ve nem Antalya'yı etkisi altına aldı

Antalya'da sıcak hava ve yüksek nemin etkisiyle sahiller ve gölgelik alanlar doldu taştı. Tatilciler denize girerek serinlemeye çalışırken, Phaselis Antik Kenti de ziyaretçi akınına uğradı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: AA

Antalya'da sıcak hava ve yüksek nem sebebiyle sahiller ve gölgelik alanlar tatilcilerle doldu. Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü'ne göre, kent merkezindeki en yüksek sıcaklık 39 derece olarak ölçülürken, nem oranı ise yüzde 96'ya ulaştı.

Sıcak hava ve nem Antalya'yı etkisi altına aldı

Tatilciler Sahillere Akın Etti

Kurban Bayramı tatili dolayısıyla Antalya'ya gelen yerli ve yabancı turistler, Konyaaltı, Sarısu ve Lara sahillerini doldurdu. Serinlemek isteyen tatilciler sık sık denize girerken, bazıları da şezlonglara uzanarak güneşlenmeyi tercih etti. Deniz kenarına kurdukları kamp sandalyelerinde oturanların yanı sıra birçok kişi de parklardaki gölgelik alanlarda vakit geçirdi.

Sıcak hava ve nem Antalya'yı etkisi altına aldı

Yoğun Nem Dağ Manzarasını Gizledi

Yoğun nem nedeniyle oluşan bulutlar, kenti çevreleyen dağların görünmesini zorlaştırdı. Ancak bu durum, tatilcilerin deniz keyfini engellemedi.

Phaselis Antik Kenti'nde Tatilci Yoğunluğu

Kemer ilçesindeki tarihi ve doğal güzellikleriyle ünlü Phaselis Antik Kenti'nde yoğunluk yaşandı. Antik kentin girişinde araç kuyrukları oluştu, plajlarında ise yoğunluk dikkat çekti.

Phaselis'e ulaşan tatilciler, antik kenti gezip, denize girerken, çam ağaçlarının gölgesinde piknik yaparak keyifli anlar geçirdi. Mavi tura çıkan tekneler ve yatlar da mola vererek bu tarihi güzellikte durakladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ermenistan Filistin Devletini Tanıdığını Açıkladı

Ermenistan Filistin Devletini Tanıdığını Açıkladı