Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yaşam Safir dizisi nerede çekiliyor? Safir dizisinin konusu nedir?

Safir dizisi nerede çekiliyor? Safir dizisinin konusu nedir?

ATV'nin yeni dizisi "Safir" büyük bir heyecanla bekleniyor. İlhan Şen ve Özge Yağız'ın başrollerini üstlendiği dizi, bu akşam izleyicisiyle buluşuyor. Dizinin çekim yerleri, konusu ve oyuncu kadrosu izleyiciler tarafından merak ediliyor. İşte proje hakkında detaylar...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Safir dizisi nerede çekiliyor? Safir dizisinin konusu nedir?

ATV, iddialı projeleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Yeni bir dizisi olan "Safir," başrollerini Özge Yağız, İlhan Şen ve Burak Berkay Akgül gibi tanınmış oyuncuların paylaştığı bir yapım olarak izleyici karşısına çıkıyor. Dizinin ilk bölümü, bu akşam ekranlarda yer alacak. Yönetmen koltuğunda Semih Bağcı'nın oturduğu dizinin senaryosunu ise Burcu Över kaleme alıyor.

3619040_5786a21e917dc8f7501df911748f2ec2_640x640

Safir dizisi, etkileyici hikayesi ve başarılı kadrosuyla izleyicilerin merakını cezbetmiş durumda. Dizinin başlama tarihiyle ilgili sorulara yanıt bulmak isteyen izleyiciler, Safir dizisinin bu akşam (4 Eylül Pazartesi) saat 20:00'de ATV ekranlarında yayınlanacağını öğrenebilirler.

0x0-safir-11-bolum-izle-atv-safir-yeni-bolum-full-izle-safir-dizisi-canli-izle-son-bolum-1699877643243

Safir dizisinin çekimleri, yayınlanan fragmanda göz kamaştıran mekanlarıyla dikkat çeken bir şehirde gerçekleşiyor. Dizinin çekimleri, Nevşehir'in tarihi ve doğal güzellikleriyle ünlü Ürgüp ilçesinde yapılmaktadır. Safir dizisi, eşsiz atmosferiyle Ürgüp ve Kapadokya'nın benzersiz manzaralarını izleyicilere sunacak.

safir-dizisi-kadrosu-oyunculari-ve-konusu-1690894142833

Safir dizisi konusu nedir? 

Kapadokya'nın önde gelen ailelerinden Gülsoylar, büyük oğulları Ateş'in Amerika'dan dönüşüyle bir araya gelir. Ateş'in kesin dönüşüyle birlikte, Yaman, çocukluk aşkı Feraye'ye sürpriz bir evlenme teklifi yapma kararı alır. Ancak, o gece küçük kardeşi Okan ile karşılaştıkları bir felaket, tüm dengeleri alt üst edecek ve herkesin hayatını değiştirecektir.

64f5c8ba4e3fe00f68ec0559

Oyuncu kadrosu

Dizinin başrollerini İlhan Şen, Özge Yağız ve Burak Berkay Akgül paylaşırken, İpek Tuzcuoğlu, Erkan Bektaş, Müfit Kayacan, Nur Yazar, Can Bartu Arslan, Gizem Sevim, Münir Can Cindoruk, Serdar Bordanacı, Sevda Baş, Selin Işık, Efe Taşdelen, Serkan Taştemur ve Can Remzi Ergen gibi deneyimli isimler de oyuncu kadrosunda yer alıyor.

64e3d9b6a468601a0001d4ab

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Uyuz hastalığına faydalı olan kremler

Uyuz hastalığına faydalı olan kremler