Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yaşam Meteoroloji’den uyarı! Sağanak çok şiddetli geliyor

Meteoroloji’den uyarı! Sağanak çok şiddetli geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 24 Kasım raporuna göre, güneyden esen lodosun etkisiyle Ege ve Marmara'da kuvvetli sağanak yağışlar bekleniyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Meteoroloji’den uyarı! Sağanak çok şiddetli geliyor
KAYNAK: Haber Merkezi

Ülkemiz genelinde parçalı ve çok bulutlu bir hava beklenmektedir. Özellikle Marmara, Kıyı Ege, Batı Akdeniz, Batı Karadeniz ile Manisa, Denizli, Rize, Artvin ve Ardahan çevrelerinde yağmur ve sağanak yağışlar görüleceği tahmin edilmektedir.

Yağış Durumu:
Yağışlar Muğla çevreleri, İzmir’in kuzeyi, Balıkesir’in batı kesimleri gibi bölgelerde yer yer kuvvetli olacak, özellikle bu bölgelerde dikkatli olunması gerekmektedir.

Sis ve Pus Uyarısı:
Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer sis ve pus hadisesi beklenmektedir. Sürücülerin dikkatli olmaları önemlidir.

Hava Sıcaklığı:
Kuzey kesimlerde 3 ila 5 derece artış yaşanması beklenirken, diğer bölgelerde önemli bir değişiklik olmayacaktır.

Rüzgar Durumu:
Rüzgar genellikle güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek; ancak Marmara, Kuzey Ege kıyıları, Batı Karadeniz ile Orta Karadeniz’in iç kesimlerinde kuvvetli (40-70 Km/saat) olarak esmesi öngörülmektedir.

Kuvvetli Yağış Uyarısı:
Muğla çevreleri, İzmir’in kuzeyi, Balıkesir’in batı kesimleri gibi yerlerde kuvvetli yağışlar beklendiğinden, olası olumsuzluklara karşı tedbirli olunmalıdır.

Kuvvetli Rüzgar Uyarısı:
Marmara, Kuzey Ege kıyıları, Batı Karadeniz ile Orta Karadeniz’in iç kesimlerinde güneyden kuvvetli rüzgarlar (40-70 Km/saat) beklenmektedir. Bu duruma karşı dikkatli olunmalı ve gerekli tedbirler alınmalıdır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Başkan adayı Serdal Adalı'dan şok açıklamalar

Başkan adayı Serdal Adalı'dan şok açıklamalar