Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yaşam Meteoroloji'den o iller için 4 gün kesintisiz sağanak yağış alarmı!

Meteoroloji'den o iller için 4 gün kesintisiz sağanak yağış alarmı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul, İzmir, Muğla, Aydın, Antalya için turuncu ve sarı uyarılar yayınladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Meteoroloji'den o iller için 4 gün kesintisiz sağanak yağış alarmı!
KAYNAK: Haber Merkezi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul, İzmir, Muğla, Aydın ve Antalya için turuncu ve sarı kodlu uyarılar yaparak vatandaşları şiddetli yağışlara karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. İşte 21 Aralık hava durumu raporu ve önemli detaylar:

İstanbul, İzmir, Muğla, Aydın, Antalya İçin Ardı Ardına Uyarılar Geldi

Meteoroloji kaynakları tarafından yapılan uyarılar, İstanbul, İzmir, Muğla, Aydın ve Antalya illerini kapsayarak vatandaşlar tarafından büyük bir dikkatle takip ediliyor. Yapılan uyarılara göre, bu illerde şiddetli yağışlar 4 gün boyunca kesintisiz devam edecek.

4 Gün Sürecek Şiddetli Yağış Uyarısı

İstanbul, İzmir, Muğla, Aydın ve Antalya illeri için yapılan uyarıda, şiddetli yağışların 4 gün boyunca devam edeceği belirtildi. Vatandaşlardan, bu süre zarfında mümkünse dışarıya çıkmamaları ve gerekli hazırlıkları tamamlamaları istendi.

Antalya Ve 2 Ile Kuvvetli Yağış Geliyor

Hava Sıcaklıklarında Pazar Gününden İtibaren Düşüş Bekleniyor

Yapılan uyarılarda ayrıca, yağışlı havalara ek olarak hava sıcaklıklarının da pazar gününden itibaren hissedilir derecede düşeceği vurgulandı. Bu nedenle, vatandaşlar soğuk havaya karşı önlem almalı ve günlük yaşamlarını bu duruma göre düzenlemeliler.

Türkiye Genelinde Yağışlı Havalar Geri Döndü

Türkiye genelinde yeniden yağışlı havanın etkisine girdiği belirtiliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzeydoğusunda ve batı kesimlerinde parçalı, yer yer çok bulutlu bir hava etkili olacak.

Diğer Şehirlerde Durum: Az Bulutlu Havaya Rağmen Yağış Bekleniyor

Diğer şehirlerde ise genel olarak az bulutlu bir hava etkili olacak. Ancak, öğle saatlerinden itibaren İzmir, Muğla, Aydın, Antalya, Çanakkale İl geneli ile birlikte Balıkesir'in batısında aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların görüleceği aktarıldı.

3 Şehirde Kuvvetli Yağışlara Dikkat! 11 Aralık Hava Durumu

Yurt Genelinde Hava Durumu: Mevsim Normallerinin Altında Sıcaklıklar

Yurt genelinde mevsim normallerinde seyreden havalar bugünden itibaren yavaş yavaş düşüşe geçiyor. Ege kıyıları ve İç Anadolu'da mevsim normallerinin altında seyreden sıcaklıklar hissedilmeye başlandı.

Yüksek Basınç ile Yeniden Yağışlı Hava Geliyor

Hava Forum tarafından yapılan paylaşıma göre, pazartesi, salı ve çarşamba günleri yüksek basınç ile birlikte yurdun Perşembe günü yeniden yağışların etkisi altına gireceği aktarıldı. İstanbul'daki barajların %50 seviyesine ulaşması beklenirken, yağışların yurdun dört bir yanındaki barajları etkilemesi öngörülüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay'da Deprem Sonrası Sanatla İyileşen 300 Çocuk

Hatay'da Deprem Sonrası Sanatla İyileşen 300 Çocuk