Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yaşam Marmaris'te 47 dereceyi gören denize koştu

Marmaris'te 47 dereceyi gören denize koştu

Muğla'nın Marmaris ilçesinde sıcaklık 47 dereceyi buldu. Yerli ve yabancı turistler serinlemek için deniz ve havuzlara akın ediyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Marmaris'te 47 dereceyi gören denize koştu
KAYNAK: İHA

Muğla'nın Marmaris ilçesinde termometreler 47 dereceyi gösterdi. İlçe sakinleri ve turistler, kavurucu sıcaklardan kurtulmak için deniz ve havuzlara akın etti. Plajlara doluşan vatandaşlar, yakıcı güneşin etkisini denizde serinleyerek hafifletmeye çalıştı.

A W227755 05 Result

Turistler Serin Alanlara Yöneldi

Haziran ayının başlarında Marmaris'te termometreler 40 derecenin altına düşmedi. Sıcaktan bunalan yerli ve yabancı turistler, çareyi serin alanlarda aradı. Özellikle deniz ve havuzlar en çok tercih edilen mekanlar arasında yer aldı.

Marmaris'te yaşayan Hakan Tekbıyık, sıcak havalar hakkında şu ifadeleri kullandı: 'Marmaris'te gerçekten korkunç derecede bir sıcak var. Caddeler boş, halk sahilde ve denizde. Hayırlısı olsun diyoruz. Bu arada herkesin bayramını kutlarım.'

A W227755 01 Result

Sıcak havaların iklim değişikliği ile ilgili olduğunu belirten Marmaris sakini Hülya Müslioğlu ise, 'Bu bir iklim krizi ve bu krizin temel sebebi insanlar olduğu için çözüm yine bizde. Ağaçları yakmak yerine, ağaç dikmemiz gerek' diyerek herkesi duyarlı olmaya davet etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Oğuzhan Uğur için 4 yıl 6 aya kadar hapis istendi

Oğuzhan Uğur için 4 yıl 6 aya kadar hapis istendi