Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Yaşam Manavgat Irmağı’nda Şaşırtıcı Durum!

Manavgat Irmağı’nda Şaşırtıcı Durum!

Antalya’nın Manavgat ilçesinde bulunan Manavgat Irmağı, dikkat çeken bir durumla gündeme geldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manavgat Irmağı’nda Şaşırtıcı Durum!
MUHABİR: Kamer Durdu
KAYNAK: Haber Merkezi

Antalya’nın Manavgat ilçesinde bulunan Manavgat Irmağı, dikkat çeken bir durumla gündeme geldi. Eski Hisar Mahallesi Çevreyolu Köprüsü altından ırmağa dökülen ve kanalizasyon olduğu değerlendirilen madde, ırmağın siyaha bürünmesine ve etrafa pis kokular yayılmasına neden oldu.

Balıkçının Gözlemleri

Manavgat Irmağı’nda balık avlamak için Eski Hisar Mahallesi çevreyolu köprüsünün altına gelen bir vatandaş, ırmakta gördüğü manzarayla şaşkına döndü. Eski Hisar Mahallesi istikametinden gelen ve Manavgat Irmağı’na boşalan kanalizasyon olduğu değerlendirilen madde, ırmağın siyaha dönmesine sebep oldu.

A W119250 01

Balıkçı Metin Avcı, birkaç kez olta attığını ve oltaya takılan maddenin peçete olduğunu fark ettiğini belirtti. Avcı, ırmağa dikkatlice baktığında, ırmağa kanalizasyon döküldüğünü ve peçetelerin de bu kanalizasyonla ırmağa karıştığını gördüğünü ifade etti. Avcı, bu durumla daha önce de birkaç kez karşılaştığını ve ırmağa böyle şeylerin bırakılmasının yanlış olduğunu belirtti. Avcı, “Bu kesinlikle kanalizasyon. Burada tutulan balık insanları zehirler, hastalık bulaştırır” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya’da Ölen Rus Kadınla İlgili Gelişme

Antalya’da Ölen Rus Kadınla İlgili Gelişme