Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yaşam Kesilen Ampute Bacağını Pişirip Yedi

Kesilen Ampute Bacağını Pişirip Yedi

Bir sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşım dünya gündeminde yankı uyandırdı. Anonim bir Reddit kullanıcısı geçirdiği bir trafik kazasının ardından ampute edilen bacağını pişirerek hem kendi yedi hem de arkadaşlarına ikram etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kesilen Ampute Bacağını Pişirip Yedi
MUHABİR: Kamer Durdu

Sosyal meyda platformu olan Reddit'te yapılan bir paylaşım dünya gündemine bomba gibi düştü. Paylaşımdan kısa bir süre sonra yankı uyandıran olayın görüntüleri kan dondurdu. Görüntülerde ismi açıklanmayan bir şahıs, ampute edilen bacağının etinden arkadaşlarına yemek yaptığı anları çekerek, insan etine duydukları meraktan bahsetti. İşte o görüntüler. 

KAN DONDURAN OLAY

Reddit'te yapılan paylaşımın hem açıklaması hem de görüntüleri kan dondurdu. Reddit kullanıcısı IncredibleShinyShart, düzenlediği "Bana Bir Şey Sor" etkinliğinde bacaklarından birinin kesildiğini ifade etti. Bacağının alt kısmını doktorun çöpe atmasını istemediğini açıklayan adam onun yerine saklamaya ve kendisi ile birlikte bazı yakınları için unutulmaz bir 'yemek' deneyimi yaşatmaya karar verdi.

Insan Eti̇ni̇n Tadini Merak Edi̇yorduk (2)

"iNSAN ETİNİN TADINI MERAK EDİYORDUK"

Yaşadığı bir motosiklet kazasının ardından bacağını kaybettiğini belirten Reddit kullanıcısı kendinden yaptığı yemeğin hazırlanışı ve tadına ilişkin olarak da bilgi aktardı. Ampute edilen bacağının etiyle taco ieklinde servis yaptığını aktaran Reddit kullanıcısı şu ifadelere yer verdi: Onu gece boyunca marine ettik ve soğan, biber, tuz, karabiber ve limon suyuyla soteledik. Daha sonra tomatillo soslu mısır tortillasının üzerinde servis ettik. Tadım bufaloya benziyor ama daha çok çiğneniyor. Süper etli ve az yağlı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Petkimspor Fenerbahçe'ye karşı zorlanıyor

Petkimspor Fenerbahçe'ye karşı zorlanıyor