Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yaşam Kemer’de otel bahçesine düşen yaralı dağ keçisi tedavi edildi

Kemer’de otel bahçesine düşen yaralı dağ keçisi tedavi edildi

Antalya’nın Kemer ilçesinde yaralı bulunan dağ keçisi, tedavi için Kemer Belediyesi Hayvan Barındırma Merkezi’ne alındı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Kemer ilçesinde bulunan yaralı dağ keçisi, tedavi için Kemer Belediyesi Hayvan Barındırma Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'ne götürüldü.

Dağ Keçisi Otel Bahçesine Düşmüş

Antalya'nın Kemer ilçesine bağlı Çalış Tepesi'nde, koruma altındaki dağ keçilerinden biri bir otel bahçesine düştü. Olayın ardından otel yetkilileri, durumu hemen Kemer Belediyesi'ne bildirdi.

Kemer Belediyesi'nden Müdahale

Belediye ekipleri, yaralı dağ keçisini otel bahçesinden alarak Kemer Belediyesi Hayvan Barındırma Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'ne taşıdı. Yapılan ilk müdahale sonucunda dağ keçisinin boyun bölgesinde ödem olduğu belirlendi.

Tedavi Süreci ve Koruma Çalışmaları

Kemer Belediyesi Veteriner Hekimi Fevzi Uzun, yaptığı açıklamada, "İlk muayenede dağ keçisinin boyun kısmında ödem tespit ettik. Bu konuda gerekli müdahaleyi yaparak tedavi sürecini başlattık. Tedavi tamamlandıktan sonra, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü’ne bilgi verip, sonraki tedavileri için sevkini sağlayacağız. Kemer bölgesinde nesli tükenme tehlikesi altında olan birçok hayvan türü var ve Kemer Belediyesi olarak bu hayvanları koruma görevimizi sürdürüyoruz" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Erdoğan'dan Instagram açıklaması: Dijital faşizmle karşı karşıyayız

Erdoğan'dan Instagram açıklaması: Dijital faşizmle karşı karşıyayız