Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Yaşam Kayseri’de 3 Farklı İlçede Deprem

Kayseri’de 3 Farklı İlçede Deprem

Kayseri'nin Sarıoğlan ve Yahyalı ilçelerinde art arda meydana gelen depremler, bölge halkında endişeye yol açtı. AFAD tarafından açıklanan bilgilere göre, Sarıoğlan'da iki farklı şiddette deprem kaydedilirken, Yahyalı'da ise yerin 7 kilometre derinliğinde küçük bir sarsıntı yaşandı. Depremler hakkında detaylar haberimizde.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kayseri’de 3 Farklı İlçede Deprem
KAYNAK: İHA

Sarıoğlan ilçesinde gün içerisinde iki ayrı deprem kaydedildi. İlk sarsıntı saat 17:23'te gerçekleşti ve 2.6 şiddetinde oldu. Bu depremin ardından, aynı ilçede ikinci bir sarsıntı saat 19:32'de meydana geldi ve şiddeti 2.1 olarak ölçüldü. Her iki deprem de yerel halkta kısa süreli panik yarattı. Depremlerin merkez üssü ve derinliği hakkında detaylı bilgiler henüz açıklanmadı.

Yahyalı'da Küçük Şiddetli Deprem

Yahyalı ilçesinde ise günün ilerleyen saatlerinde bir başka deprem gerçekleşti. Bu deprem, saat 17:25'te kaydedildi ve şiddeti 1.4 olarak belirlendi. Depremin yerin 7 kilometre derinliğinde meydana geldiği bildirildi. Bu sarsıntı, daha az etkili olduğu için halk arasında büyük bir endişe yaratmadı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Aksaray’da Tır Çarpması Sonucu 6 Yaşındaki Çocuk Ağır Yaralandı

Aksaray’da Tır Çarpması Sonucu 6 Yaşındaki Çocuk Ağır Yaralandı