Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yaşam Hatay'da mağaza açılışında izdiham!

Hatay'da mağaza açılışında izdiham!

Hatay'ın İskenderun ilçesinde bir mağaza açılışında yaşanan izdihamda, kadınlar indirimli kıyafetleri almak için sabahın erken saatlerinden itibaren sıraya girdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hatay'da mağaza açılışında izdiham!
KAYNAK: İHA

Depremden en çok etkilenen Hatay'ın İskenderun ilçesinde, normalleşme süreci hızla devam ediyor. Bu sürecin bir parçası olarak, Adana'da uzun yıllardır faaliyet gösteren bir mağaza, İskenderun'da yeni bir şube açtı. Yeni mağaza, ilçenin en çok zarar gören bölgelerinden biri olan Savaş Mahallesi'nde yer alıyor.

A W236243 04 Result

Erken Saatlerde Başlayan Kuyruklar

Sabah saat 10.00'da açılan mağazadaki indirimli ürünlerden yararlanmak isteyen kadınlar, sabahın 6'sında sıraya girmeye başladı. Mağaza açılışıyla birlikte kadınlar, içeriye hızla girerek indirimli kıyafetler için adeta yarıştı.

Mağaza Sahibi: 'Amaç Kar Değil, Hizmet'

Televole Mağazası sahibi Ufuk Doyuran, deprem sonrası bölgede bulunarak, halkın yanında olduklarını belirtti. Mağazanın açılış amacının kar elde etmek olmadığını, bölgeye hizmet vermek olduğunu vurguladı. 'İlk müşterimiz sabah 06.00'da geldi ve bu bizi çok mutlu etti,' diyen Doyuran, amaçlarının hizmet etmek olduğunu belirtti.

A W236243 01 Result

Her Gün Uygun Fiyatlar

Doyuran, mağazadaki indirimli fiyatların sadece açılış gününe özel olmadığını, her gün aynı fiyatlarla hizmet vereceklerini söyledi. 'Bu bölgeye yatırım yapmanın ve katkı sağlamanın peşindeyiz,' diye ekledi.

'Fiyatlar Çok İyi'

Mağaza açılışında bulunan Esra Pınar isimli vatandaş ise fiyatların oldukça uygun olduğunu belirterek, 'Sırada bekliyoruz. Her şeyi alırım. Sen şimdi içeride beni kavgada gör. Fiyatlar çok iyi,' şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yurt dışı çıkış harcında zam kararı kesinleşti!

Yurt dışı çıkış harcında zam kararı kesinleşti!