Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yaşam Hatay Uzun Çarşı'da bayram alışverişi yoğunluğu!

Hatay Uzun Çarşı'da bayram alışverişi yoğunluğu!

Hatay’da depremin izleri silinirken, vatandaşlar Kurban Bayramı alışverişlerini Uzun Çarşı'da yaptı. Çarşıdaki yoğunluk, esnaf ve halkın moralini yükseltti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hatay Uzun Çarşı'da bayram alışverişi yoğunluğu!
KAYNAK: İHA

Kahramanmaraş merkezli depremlerin büyük zarar verdiği Hatay, yaralarını sarmaya devam ediyor. Antakya'nın tarihi Uzun Çarşısı'nda inşa çalışmaları sürerken, bayram alışverişi de hız kesmeden devam ediyor. Hataylılar, geleneksel olarak Kurban Bayramı alışverişi için yine tarihi çarşıyı tercih etti. Eski günleri aratmayan kalabalık, hem vatandaşlara hem de esnafa moral kaynağı oldu.

A W228378 02 Result

'Güzel Yani Fiyatlarda Uygun, Kalabalıktan Geçemiyoruz'

Depremzede Yasemin Yılmaz, fiyatların uygun olduğunu belirterek, 'Bayram alışverişi ve Babalar Günü alışverişi iyi gidiyor. Fiyatlar uygun, kalabalıktan geçemiyoruz. Çarşıda yoğunluk şahane, insanlar birbirine çarpıyor' dedi.

'Eski Günlerdeki Gibi Diyebilirim, Kalabalık Ama İnsanlar Halen Üzgün'

Uzun Çarşı esnafı Ahmet Özgün, çarşıdaki kalabalığın deprem öncesi günlere benzediğini belirterek, 'Eski günlerdeki gibi diyebilirim, kalabalık ama insanlar halen üzgün. Bu bayram da iyi geçiyor ama deprem nedeniyle burukluk hissediyoruz. Ben de maalesef sevdiklerimi kaybettiğim için bayram benim için hüzünlü geçiyor. Şehir dışındaki dostlarımızın bayramını kutluyorum' dedi.

A W228378 06 Result

'Memleketimde Olduğum İçin Mutluyum'

Esnaf Serkan Karabiber, memleketinde olduğu için mutlu olduğunu dile getirerek, 'Eski bayramlar olmasa da biz yine halimize şükredip yolumuza devam ediyoruz. Memleketimizdeyiz, sonuçta rahatız, mutluyuz ve huzurluyuz' şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bülent Emrah Parlak'tan Açıklama Geldi

Bülent Emrah Parlak'tan Açıklama Geldi