Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yaşam Güneş Altunkaş duyurdu: Fazıl Say ile 8 aylık ilişkimizi bitirdim

Güneş Altunkaş duyurdu: Fazıl Say ile 8 aylık ilişkimizi bitirdim

Ünlü piyanist Fazıl Say ile Güneş Altunkaş ilişkilerini noktaladı. Altunkaş, "Dün akşam itibariyle Fazıl Say ile olan 8 aylık ilişkimizi bitirme kararı almış bulunmaktayım" dedi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Güneş Altunkaş duyurdu: Fazıl Say ile 8 aylık ilişkimizi bitirdim
KAYNAK: Haber Merkezi

Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say ile yazar Güneş Altunkaş, 8 aylık ilişkilerine son verdi. Altunkaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, genellikle özel hayatını paylaşmayan biri olduğunu belirterek, ilişkilerini noktalama kararını ailevi sebeplerle aldıklarını ifade etti.

Sağlık Sorunları Nedeniyle Ayrılık Kararı

Altunkaş, paylaştığı metinde, kardeşinin sağlık sorunları nedeniyle ilişkiyi sonlandırdıklarını vurgulayarak, "Bugüne kadar özel hayatımı sosyal medyada pek paylaşan biri olmadım ancak çoğunuz tarafından bilinen gözler önünde rahatlıkla yaşadığımız bir özel hayatım vardı" dedi.

Ailece Zor Bir Süreçten Geçiyorlar

Açıklamasında, ailelerinin zorlu bir süreçten geçtiğini ve tek odaklarının kardeşinin sağlığı ve tedavisi olduğunu belirten Altunkaş, bu nedenle 8 aylık ilişkilerine son verdiklerini belirtti.

Dost ve Sevenlere Teşekkür

Altunkaş, duygusal açıklamasında, ilişkilerini bilen dostlarına ve sevenlerine teşekkür ederek, bu süreçte kendilerine duydukları anlayış için minnettar olduklarını ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CHP MYK toplandı: 50+1 diyen Erdoğan'a koltuk göndermesi

CHP MYK toplandı: 50+1 diyen Erdoğan'a koltuk göndermesi