Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Videolar Yaşam Görenler şaşkın: Gelin Damat korkuluk

Görenler şaşkın: Gelin Damat korkuluk

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde yaşayan İnci Demirtaş, bahçesindeki kargalara ve domuzlara karşı bir korkuluk yapma amacıyla başladığı çalışmada, gelin-damat figürlü bir korkuluk tasarladı. Standart korkuluklardan farklı olarak gelin ve damat şeklinde tasarlanan bu figür, sosyal medyada büyük beğeni topladı. Demirtaş, yaptığı açıklamada, 'Bu kadar beğeni alacağını tahmin etmemiştim. Bahçemde görenler sürekli fotoğraf çektiriyor,' dedi.

Korkuluğun Hikayesi

Demirtaş, korkuluğu tasarlarken sadece espri ve ilginçlik amacı güttüğünü ifade etti. 'Çocukluğumuzda bildiğimiz tahta çıtalarla yapılan korkulukların dışında bir şey yapmak istedim. Ne yapabilirim diye düşündüm ve insan figürü hayal ettim, onu gerçeğe dönüştürdüm,' diye konuşan Demirtaş, bu figürlerin 5-6 yıldır bahçesinde olduğunu belirtti. 'Bu yıl düğün yaptık, gelecek yıl ise bir bebek koyacağız,' diyerek, figürlerin her yıl farklı bir hikayeyle donatıldığını da ekledi.

Yoldan Geçenler Şaşkın

Bahçenin yanından geçenlerden Hamdi Çiçek, ilk kez gördüğünde şaşırdığını belirterek, 'Korkuluk dikkatimi çekti, çok hoşumuza gitti. Daha önce de görmüştüm, ceketi siyahtı şimdi beyaz yapmışlar. Gayet hoş, renk katmış,' dedi. Çiçek, böyle farklı bir korkuluğu ilk kez gördüğünü ve çok beğendiğini ifade etti.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çinli kadın canlı yayında yediği yemeğin saldır*sına uğradı

Çinli kadın canlı yayında yediği yemeğin saldır*sına uğradı