Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yaşam Gazipaşa’da ASAT Alt Yapı Çalışmaları Devam Ediyor

Gazipaşa’da ASAT Alt Yapı Çalışmaları Devam Ediyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Gazipaşa’da 2019 yılından bu yana devam eden alt yapı çalışmalarında önemli bir kilometre taşına ulaştı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Gazipaşa’da ASAT Alt Yapı Çalışmaları Devam Ediyor
KAYNAK: Antalya Büyükşehir Belediyesi/Bülten

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Gazipaşa’da 2019 yılından bu yana devam eden alt yapı çalışmalarında önemli bir kilometre taşına ulaştı. İlçede 315 bin metrelik içme suyu hattı tamamlandı.

Gazipaşa’da Alt Yapı Sorunlarına Çözüm Aranıyor

Sanayi Sitesi ve bölgesinin atık su problemi, derin deniz deşarj hattı, içme suyu ve kanalizasyon sorunları gibi Gazipaşa’nın her türlü ihtiyacının karşılanması için programlı bir şekilde çalışma yürütülüyor.

Asbest Borular Polietilen Borularla Değiştiriliyor

Gazipaşa ilçesinde değişimi gereken asbest boruların yerine polietilen boruların imalatı yapılıyor. Bu, ilçenin atıksu problemi, derin deniz deşarj hattı, içme suyu ve kanalizasyon sorunlarına kalıcı çözümler getirme hedefine yönelik bir adım.

Gazipaşa’da İçme Suyu Analizleri Devam Ediyor

Gazipaşa’da içme ve kullanma suyunun tamamı doğal kaynak suyu olan Su gözü kaynağından sağlanırken, ASAT Genel Müdürlüğü İnsani Tüketim Amaçlı Sular Hakkındaki Yönetmelik kapsamında rutin aralıklarla numuneler alarak suyun analizlerini gerçekleştiriyor. Alınan numunelerde endüstriyel nitelikli veya mikrobiyolojik anlamda fekal kirliliğe rastlanmadı.

Geçici Bulanıklık Sorununa Kalıcı Çözüm Aranıyor

ASAT Genel Müdürlüğü, zaman zaman yaşanan geçici bulanıklık konusunda kaynak düzenlemesi, isale hatlarının yenilenmesi ve deplasesi, arıtma ile filtrasyon tesisinin projelendirme çalışmalarına devam ediyor. Sorunun kalıcı olarak çözüme kavuşturulması için proje ve izin süreci tamamlandıktan sonra gereken yatırımları gerçekleştirecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Ulaşım Sorunu Çözülecek mi? İşte Detaylar

Antalya Ulaşım Sorunu Çözülecek mi? İşte Detaylar