Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yaşam Denizli'de büyük yangın! Zarar tespit çalışmaları başladı

Denizli'de büyük yangın! Zarar tespit çalışmaları başladı

Denizli'nin Çal ilçesinde meydana gelen yangının ardından bölgede zarar tespit çalışmalarına başlandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Denizli'de büyük yangın! Zarar tespit çalışmaları başladı
KAYNAK: İHA

Denizli'nin Çal ilçesinde, çöp döküm alanında başlayarak ormanlık alanlar ve ekili tarım arazilerine sıçrayan büyük yangın tamamen söndürüldü. Yetkililer, yangının ardından zarar tespit çalışmalarına başladı.

Yangının Çıkış Nedeni Belirlenemedi

Çal ilçesine bağlı Akkent Mahallesi'nde bulunan çöp döküm sahasında, öğle saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın, kontrol altına alındığı sırada şiddetli rüzgarın etkisiyle yeniden alevlendi ve kısa sürede geniş bir alana yayıldı. Akkent, Hançalar ve Süller mahallelerindeki ormanlık alanlar ve ekili arazilere sıçrayan yangın, büyük zarara yol açtı.

A W229305 02

Mahalle Sakinlerinden Destek

Yangına havadan ve karadan müdahale eden ekiplerin yanı sıra, mahalle sakinleri de traktör ve kepçelerle söndürme çalışmalarına destek verdi. Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ve Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı ekiplerin koordineli çalışmaları sayesinde yangın, 11 saat sonra kontrol altına alındı.

A W229305 03

Tarım Arazileri De Zarar Gördü

Soğutma çalışmalarının da tamamlanmasının ardından, yangının ormanlık alanların yanı sıra arpa ve buğday ekili tarım arazilerine de zarar verdiği belirlendi. Yetkililer, bölgede hasar tespit çalışmalarına ve yangının çıkış sebebiyle ilgili incelemelere başladı. Sahadaki işlemlerin en kısa sürede tamamlanacağı öğrenildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gözcüler Filmi Nerde Çekildi?  Konusu Ne? Oyuncuları Kim?

Gözcüler Filmi Nerde Çekildi? Konusu Ne? Oyuncuları Kim?