Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yaşam Bayram tatilinde Bodrum'a tatilci akını: 3 günde 175 bin Araç!

Bayram tatilinde Bodrum'a tatilci akını: 3 günde 175 bin Araç!

Bodrum, Kurban Bayramı'nda tatilcilerin gözdesi oldu. 175 bin araçlık yoğun giriş, ilçenin turistik potansiyelini bir kez daha gözler önüne serdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bayram tatilinde Bodrum'a tatilci akını: 3 günde 175 bin Araç!
KAYNAK: Haber Merkezi

Kurban Bayramı tatilini Bodrum'da geçirmek isteyen yerli ve yabancı turistler, ilçeye yoğun ilgi gösterdi. Son üç günde Bodrum'a tam 175 bin araç giriş yaptı. Ayrıca Bodrum-Milas Havalimanı'nda yurt içi uçuşlarda ek seferler düzenlendi, toplamda 50 ek sefer gerçekleştirildi.

Bayram tatilinde Bodrum'a tatilci akını: 3 günde 175 bin Araç!

Bodrum'un resmi nüfusu 200 bin civarında olmasına rağmen, bayram süresince nüfusunun 1 milyonu aşması bekleniyor.

Güvenlik Tedbirleri Artırıldı

Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı ve Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Güvercinlik Uygulama Noktası'nda sıkı denetimler gerçekleştirdi. Denetimlere Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit, Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Darendeli, Bodrum İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Gökhan Kurgan ve Bodrum Sahil Güvenlik Karakol Komutanı Raşit Gödelek de katıldı. Kaymakam Çit, sürücülerle bayramlaşarak trafikte dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Trafik Durumu

Özellikle yarımadanın genelinde yoğun trafik yaşanırken, yetkililer trafik akışını sağlamak için çalışmalarını sürdürüyor. Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit, 'Her gün yaklaşık 70 bin araç giriş yapıyor. Toplamda 200 ila 250 bin araç girişi bekleniyor. Otellerimizde doluluk oranları oldukça yüksek seviyede' dedi.

Bodrum Otelcileri Coşkulu Bir Bayram Dönemi Yaşıyor

Bodrum Otelciler Derneği Başkan Yardımcısı Alişir Şahin, bayram tatilinde ilçede otellerin yüzde 95 doluluk oranına ulaştığını açıkladı. Şahin, 'Bayramın gelmesiyle Bodrum'da bir coşku, bir heyecan başladı. İç pazarda ve Anadolu'da ilgi alakanın yüksek olduğunu gözlemliyoruz. Şu anda otellerimiz yüzde 90-95 bandında doluluk gösteriyor. Özellikle yabancı turistlerin tercih ettiği otellerde doluluk oranı yüzde 95'e kadar çıkmış durumda. Dış pazar desteği olmayan oteller ise yüzde 85-90 dolulukta seyrediyor. Ancak hala otellerimizde boş yerler bulunuyor. Rezervasyon yapmayan veya son dakika kararı veren tatilciler için hala seçenekler mevcut. Bodrum'da güzel bir tatil geçirebilirler. Ek seferlerle uçuşlarda da hala yer bulmak mümkün' şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kandıralı Ferdi Kimdir? Kandıralı Ferdi Kaç Yaşında? Nereli?

Kandıralı Ferdi Kimdir? Kandıralı Ferdi Kaç Yaşında? Nereli?