Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yaşam Batman'da çeyiz mağazasının indirim izdihamı: Vatandaşlar birbirini ezdi

Batman'da çeyiz mağazasının indirim izdihamı: Vatandaşlar birbirini ezdi

Batman'da bir çeyiz mağazasının düzenlediği indirimli kampanyada yaşanan izdihamda polis müdahale etti. Vatandaşlar arasında yaşanan yoğunluk nedeniyle mağaza açılışı iptal edilirken, uzun süren uğraşlar sonucunda kalabalık dağıtıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Batman'da çeyiz mağazasının indirim izdihamı: Vatandaşlar birbirini ezdi
KAYNAK: İHA

Batman'ın Gültepe Mahallesi'nde bulunan bir ev eşyaları ve aletleri satan mağaza, müşterilerine özel bir indirim kampanyası düzenledi. Kampanyanın duyurulmasıyla birlikte, vatandaşlar sabahın erken saatlerinde mağazanın önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

İzdiham Mahallede Trafik Sıkışıklığına Neden Oldu

Mağazanın ucuz fiyatlarına çekilen vatandaşlar, mağazaya girmek için birbirleriyle yarıştı. Bu yoğunluk nedeniyle mahallede trafik tıkanırken, Batman Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaşanan izdihamın yol açtığı sıkışıklığı önlemek için güzergahta görev aldı.

Polis Ekipleri Müdahale Etti

Şikayetlerin artmasıyla birlikte polis ekipleri, mağaza açılışını iptal etti ve mağaza kapılarını kapattırdı. Ancak, mağaza önünden ayrılmayan kalabalığı dağıtmak için polis ekipleri uzun süre uğraştı. Sonunda, anonslarla vatandaşların dağılması sağlandı ve olayın kontrol altına alınması sağlandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kepez Belediyesi Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı Lige Hızlı Başladı

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı Lige Hızlı Başladı