Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yaşam Bağdat Caddesi'nde şaşırtan görüntü! Kaz adımlarla yürüyen bikinili kadın

Bağdat Caddesi'nde şaşırtan görüntü! Kaz adımlarla yürüyen bikinili kadın

İstanbul'un Kadıköy ilçesinde günün belirli bir saatinde adeta podyum şovunu aratmayan bir yürüyüşle dikkat çeken manken Melisa Aydınalp, son zamanlarda bikinisiyle kaz adımlarıyla şehirde görüntülendi. Rap rap tarzında sürdürdüğü bu özgün yürüyüşüyle adını duyuran manken, şimdi ise bu cesur gösterisi nedeniyle hapis cezası istemiyle karşı karşıya.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bağdat Caddesi'nde şaşırtan görüntü! Kaz adımlarla yürüyen bikinili kadın

İstanbul'un Kadıköy ilçesinde her gün saat 17.30'da ip bikiniyle sokaklarda yürüyüşe çıkan manken Melisa Yaren Aydınalp, bugün de alışılmışın dışında bir görüntü sergiledi. Göğüslerinin bir kısmının açıkta olduğu ip bikinisiyle yürüyen Aydınalp, görenleri şaşırttı. Ancak tepkiler de gecikmedi.

Asker Gibi Rap Rap Yürüyor

Vatandaşlar, Melisa Aydınalp'in giydiği kıyafetin uygun olmadığını düşünerek polise ihbarda bulundu. Aydınalp ile vatandaşlar arasında başlayan tartışma sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Birçok kişi, mankenin giyim tarzını ve yürüyüşünü "asker gibi rap rap yürüyor" şeklinde yorumladı.

Dava Açıldı: Ahlak Kitabı Okuma Cezası ve Hapis İstemi

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Melisa Yaren Aydınalp hakkında soruşturma başlattı. Aydınalp, daha önce ahlak kitabı okuma cezası almıştı. Ancak bu kez hapis istemiyle dava açıldı. Savcılık, Aydınalp'in toplumun rahatsız olduğu bir şekilde giyinip, teşhircilik yaptığını ve hayasızca hareket suçu işlediğini iddia etti.

Suçlamalar ve Savunma

Savcılık, geçen eylül ayında Aydınalp'in Kadıköy'deki bir caddede trafiği kilitlediği ihbarı üzerine soruşturma başladığını belirtti. Aydınalp'in birkaç gün sonra benzer kıyafetlerle yürüyüş yaptığını belirten savcılık, suçlamaları hayasızca hareket, teşhircilik ve toplumun rahatsız olacağı şekilde giyinme olarak sıraladı.

Aydınalp ise kıyafetlerinin suç amacı taşımadığını, göğüs bölgesinin kapalı olduğunu ve kimseyi rahatsız etmediğini savundu. İddianamede, hayasızca hareket suçunun tanımı yapılarak, halkın ar ve haya duygularının korunmasının amaçlandığı vurgulandı.

Hapis Cezasıyla Karşı Karşıya

Savcılık, Aydınalp'e yöneltilen suçlamalar sonucunda 1 yıl 9 aya kadar hapis cezası istedi. Hayasızca hareket suçunun mağduru olarak toplumu belirten iddianame, suçun tanımının kişiden kişiye değişebileceğini ve toplumun ortak değerlerine saldırı niteliğindeki hareketlerin yasaklandığını ifade etti. Davanın ilerleyen süreçte nasıl sonuçlanacağı ise merak konusu.

2222-6

kadin-3

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Macron: Hizbullah bizi savaşa sürüklerse bunun bedelini Lübnan öder

Macron: Hizbullah bizi savaşa sürüklerse bunun bedelini Lübnan öder