Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yaşam Aşırı sıcaklarda Adana hayalet şehre döndü

Aşırı sıcaklarda Adana hayalet şehre döndü

Kavurucu sıcaklardan korunmak isteyen Adanalılar yaylalara akın etti, şehir boş kaldı. Hissedilen sıcaklık yaklaşık 50 dereceye ulaştı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Aşırı sıcaklarda Adana hayalet şehre döndü
KAYNAK: İHA

Adana'da sıcak hava ve yüksek nem değerlerinin etkisiyle hissedilen sıcaklık yaklaşık 50 dereceye ulaştı. Hafta sonunu fırsat bilen Adanalılar, kentin yüksek kesimlerinde bulunan yaylalara akın etti, cadde ve parklar boş kaldı.

A W256047 02 Result

Şehirde Kimse Kalmadı

İşi nedeniyle kentte kalmak zorunda olan Memduh Serkan Ünlü, 'Şehirde kimse kalmadı. Benim çok arkadaşım ya yaylada ya da denizde. Adana'da pek kimse kalmadı ama biz işimiz gereği mecburen buralardayız. Geçen senelere bakınca bu sene gerçekten daha sıcak. Şu an bile acayip yakıyor. Çok sıcak, geçen seneler bu kadar değildi' dedi.

A W256047 04 Result

Trafik Rahatladı

Kentteki yoğunluğun azalmasıyla birlikte trafiğin rahatladığına değinen Tarık Aksu, 'Hayatımda böyle bir sıcaklık görmedim. İnsanların söylediğinden ziyade burada yaşadığınız zaman daha farklı hissediliyor. Bundan dolayı da hafta sonları insanlar yaylalara yönelik çok fazla talepte bulunuyor. Biz pazar günleri çalıştığımız için trafik olmadığından dolayı bu konudan mutluyuz. İnşallah bizler de pazar günü çalışmadığımız günlerde yaylalara geçiş yapacağız' şeklinde konuştu.

A W256047 05 Result


A W256047 12 Result

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Altın Portakal Film Festivali Ne Zaman? Altın Portakal Film Festivali Başvuruları Ne Zaman?

Antalya Altın Portakal Film Festivali Ne Zaman? Altın Portakal Film Festivali Başvuruları Ne Zaman?