Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yaşam Antalya'da duvara sıkışan yavru kedinin hazin sonu

Antalya'da duvara sıkışan yavru kedinin hazin sonu

Antalya'da bahçe duvarı ile deponun dış cephesi arasına sıkışan yavru kedi, itfaiye ekiplerinin duvarı kırmasıyla çıkartıldı. Çalışmaları izleyen bir çift ise hareketsiz çıkan kediyi hayata döndürmek için uzun süre suni teneffüs ve kalp masajı yapmasına rağmen başarılı olamadı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da duvara sıkışan yavru kedinin hazin sonu
KAYNAK: İHA

Olay, dün öğle saatlerinde Kepez ilçesi Gülveren Mahallesi'nde yaşandı. Bir apartmanın bahçesinden yavru kedi sesi duyan Başak ve Feyyaz Yüksek çifti, kedinin bahçe duvarı ve deponun dış cephesi arasında sıkıştığını görünce durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarla birlikte belirtilen adrese itfaiye ekipleri sevk edildi.

Ekipler, kediyi çıkartabilmek için bahçe duvarını kırmak zorunda kaldı. Yaklaşık yarım saatlik operasyonun ardından kedi, kırılan bölgeden çıkarıldı. Kurtarma çalışmalarını izleyen Başak ve Feyyaz Yüksek çifti, kedinin hareketsiz olduğunu görünce hemen müdahalede bulundu. Çift, kalp masajı yaptıkları kediye uzun süre suni teneffüste bulundu.

Kedinin kalbi atmaya başladı

Kedinin kalbinin attığını söyleyen çift, ardından araçlarıyla minik yavruyu veterinere götürmek için araçlarına bindi. Bu sırada Başak Yüksek'in suni teneffüsü sürdürdüğü gözlendi. Veterinerde de kediyi hayata döndürme çabalarına rağmen kedinin kurtarılamadığı öğrenildi.

Hayvansever çiftin çabaları takdir topladı

Hayvansever çiftin çabaları, sosyal medyada da takdir topladı. Çift, kediyi kurtarmaya çalışırken çekilen fotoğrafları paylaşarak, "Kedimizi kurtaramadık ama elimizden geleni yaptık. Umarım bir gün başka bir yavrunun hayatına dokunabiliriz" mesajını paylaştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Esra Bilgiç derin yırtmaçlı elbisesiyle imtihanı

Esra Bilgiç derin yırtmaçlı elbisesiyle imtihanı