Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yaşam Antalya ve İlçeleri Elektrik Kesintisi! 18 Aralık 2023 Pazartesi

Antalya ve İlçeleri Elektrik Kesintisi! 18 Aralık 2023 Pazartesi

18 Aralık 2023 Pazartesi günü Antalya’nın farklı ilçelerinde elektrik kesintileri yaşanacak. İşte Antalya’da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler ve mahalleler.

4 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya ve İlçeleri Elektrik Kesintisi! 18 Aralık 2023 Pazartesi

18 Aralık 2023 Pazartesi tarihinde Antalya’nın çeşitli bölgelerinde elektrik kesintisi olacağını belirtmişsiniz. İşte bu bölgeler ve kesinti saatleri:

Antalya’da Elektrik Kesintisi Duyurusu

Antalya’nın Aksu ve Alanya bölgelerinde 18/12/2023 tarihinde elektrik kesintisi olacağı duyuruldu. Yatırım çalışmaları ve deplase çalışmaları sebebiyle iş sağlığı ve güvenliği gözetilerek belirtilen saatler arasında elektrik kesintisi yapılacaktır.

Aksu’da Kesinti

Aksu, Merkez Murtuna ve Yurtpınar bölgelerinde 09.00 - 16.00 saatleri arasında elektrik kesintisi olacaktır.

Alanya’da Kesinti

Alanya’nın Demirtaş, Fakırcalı, Kocaoğlanlı, Konaklı, Oba, Sapadere, Seki, Tırılar, Uğrak, Yeşilöz, Çakallar, Çamlıca, İsbatlı bölgelerinde ve Gazipaşa’nın Başköy, Ilıca, Yeniköy bölgelerinde 09.00 - 16.00 saatleri arasında elektrik kesintisi olacaktır.

Alanya’da İkinci Kesinti

Alanya’nın Demirtaş, Uğrak, Yeşilöz bölgelerinde 09.00 - 16.00 saatleri arasında elektrik kesintisi olacaktır.

Alanya’da Üçüncü Kesinti

Alanya’nın Hocalar, Uğrak, Özvadi, İmamlı bölgelerinde 09.30 - 16.30 saatleri arasında elektrik kesintisi olacaktır.

Alanya’da Dördüncü Kesinti

Alanya’nın Alacami, Beyreli, Fakırcalı, Gümüşkavak, Hocalar, Karapınar, Mahmutlar, Uğrak, Yalçı, Yaylakonak, Yaylalı, Yeşilöz, Çamlıca, Özvadi, İmamlı, Şıhlar bölgelerinde ve Gazipaşa’nın Şahinler bölgesinde 09.30 - 16.30 saatleri arasında deplase çalışması sebebiyle elektrik kesintisi olacaktır.

Tabii, aşağıda özgün bir haber metni bulabilirsiniz:


Antalya’da Elektrik Kesintisi Duyurusu

Antalya’nın Döşemealtı, Gazipaşa, Gündoğmuş, İbradı, Kaş ve Kepez bölgelerinde 18/12/2023 tarihinde elektrik kesintisi olacağı duyuruldu. Yatırım çalışmaları, bakım çalışmaları ve manevra çalışmaları sebebiyle iş sağlığı ve güvenliği gözetilerek belirtilen saatler arasında elektrik kesintisi yapılacaktır.

Döşemealtı’nda Kesinti

Döşemealtı’nın Merkez Yeniköy ve Kovanlık bölgelerinde 09.00 - 16.00 saatleri arasında elektrik kesintisi olacaktır.

Gazipaşa’da Kesinti

Gazipaşa’nın Merkez İnceğiz ve Macar bölgelerinde 09.00 - 16.00 saatleri arasında elektrik kesintisi olacaktır.

Gündoğmuş’ta Kesinti

Gündoğmuş’un Merkez Çaltı bölgesinde 09.00 - 16.00 saatleri arasında elektrik kesintisi olacaktır.

İbradı’da Kesinti

İbradı’nın Merkez Başlar, Merkez Çukurviran bölgelerinde 09.00 - 16.00 saatleri arasında elektrik kesintisi olacaktır.

Kaş’ta Kesinti

Demre’nin Merkez Beymelek, Merkez Gökyazı, Merkez Karabucak, Merkez Köşkerler bölgelerinde ve Kaş’ın Merkez Gökçeyazı, Merkez Sarılar bölgelerinde 12.20 - 13.30 saatleri arasında elektrik kesintisi olacaktır.

Kepez’de Kesinti

Kepez’in Merkez Barış, Merkez Gündoğdu, Merkez Kuzeyyaka, Merkez Yeni Emek, Merkez Altınova, Merkez Başköy, Merkez Kızıllı, Merkez Kirişçiler, Merkez Odabaşı, Merkez Çamlıca bölgelerinde 09.00 - 16.00 saatleri arasında elektrik kesintisi olacaktır.

Antalya’da Elektrik Kesintisi Duyurusu

Antalya’nın Konyaaltı, Korkuteli bölgelerinde 18/12/2023 tarihinde elektrik kesintisi olacağı duyuruldu. Yatırım çalışmaları, bakım çalışmaları ve TEİAŞ çalışmaları sebebiyle iş sağlığı ve güvenliği gözetilerek belirtilen saatler arasında elektrik kesintisi yapılacaktır.

Konyaaltı’nda Kesinti

Konyaaltı’nın Kepez, Merkez Ahatlı, Merkez Barış, Merkez Düdenbaşı, Merkez Erenköy, Merkez Fabrikalar, Merkez Gülveren, Merkez Kanal, Merkez Kepez, Merkez Kültür, Merkez Yeni Doğan, Merkez Yeşilyurt, Merkez Şafak bölgelerinde ve Konyaaltı, Merkez Bahtılı, Merkez Doyran, Merkez Hurma, Merkez Kuruçay, Merkez Kuşkavağı, Merkez Molla Yusuf, Merkez Pınarbaşı, Merkez Siteler, Merkez Toros, Merkez Uluç, Merkez Uncalı, Merkez Zümrüt, Merkez Çakırlar, Merkez Öğretmenevleri bölgelerinde ve Muratpaşa, Balbey, Merkez Balbey, Merkez Etiler bölgelerinde 02.00 - 05.00 saatleri arasında elektrik kesintisi olacaktır.

Korkuteli’de Kesinti

Korkuteli’nın Merkez Karşıyaka ve Merkez Karşıyaka Mimar Sinan bölgelerinde 09.00 - 16.00 saatleri arasında elektrik kesintisi olacaktır.

Antalya’da Elektrik Kesintisi Duyurusu

Antalya’nın Manavgat, Muratpaşa, Kepez ve Aksu bölgelerinde 18/12/2023 tarihinde elektrik kesintisi olacağı duyuruldu. Yatırım çalışmaları ve TEİAŞ çalışmaları sebebiyle iş sağlığı ve güvenliği gözetilerek belirtilen saatler arasında elektrik kesintisi yapılacaktır.

Manavgat’ta Kesinti

Manavgat’ın Merkez Taşağıl Barış ve Merkez Taşağıl Muhsin Yazıcıoğlu bölgelerinde 09.00 - 16.00 saatleri arasında elektrik kesintisi olacaktır.

Muratpaşa’da Kesinti

Muratpaşa’nın Kepez, Merkez Ahatlı, Merkez Barış, Merkez Düdenbaşı, Merkez Erenköy, Merkez Fabrikalar, Merkez Gülveren, Merkez Kanal, Merkez Kepez, Merkez Kültür, Merkez Yeni Doğan, Merkez Yeşilyurt, Merkez Şafak bölgelerinde ve Konyaaltı, Merkez Arapsuyu, Merkez Aşağıkaraman bölgelerinde 02.00 - 05.00 saatleri arasında elektrik kesintisi olacaktır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yatırımcılar dikkat! Gram altının şartı tüm kuyumcularda geçerli

Yatırımcılar dikkat! Gram altının şartı tüm kuyumcularda geçerli