Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yaşam Antalya ve çevresinde yağışlı hava etkili olacak

Antalya ve çevresinde yağışlı hava etkili olacak

25 Temmuz 2024 Perşembe günü Antalya ve çevresinde bugün parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülecek. İç kesimlerde sıcaklıklar 1 ila 3 derece azalacak.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya ve çevresinde yağışlı hava etkili olacak
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, Antalya ve çevresinde bugün parçalı bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı bir hava bekleniyor. Özellikle iç kesimlerde hava sıcaklığının 1 ila 3 derece azalması öngörülüyor.

İç Kesimlerde Sıcaklık Düşüyor

İç kesimlerde beklenen sıcaklık düşüşü, Antalya, Isparta ve Burdur'un bazı bölgelerinde hissedilecek. Rüzgar ise güney ve batı yönlerinden hafif, zaman zaman orta kuvvette esecek. Yağış anında ise rüzgarın kuvvetli olması bekleniyor.

Kuvvetli Yağış Uyarısı

Öğle saatlerinden sonra Isparta ve Burdur çevreleri ile Antalya'nın iç kesimlerinde kuvvetli yağış beklendiği için vatandaşlar uyarıldı. Yetkililer, ani sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olunması gerektiğini belirtti.

Antalya ve İlçelerinde Hava Durumu

Antalya merkezde parçalı bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı bir hava hakim olacak. Gece saatlerinde ise hava açık ve az bulutlu olacak.

İl ve İlçelerimize Göre Detaylı Hava Durumu:

  • Antalya: 32°C, akşam saatlerine kadar sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.
  • Akseki: 30°C, akşam saatlerine kadar sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.
  • Aksu: 35°C, akşam saatlerine kadar sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.
  • Alanya: 34°C, akşam saatlerine kadar sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.
  • Demre: 36°C, öğleden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

Isparta ve Burdur'da Hava Durumu

Isparta ve Burdur'da da benzer şekilde parçalı bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı bir hava bekleniyor. Öğle saatlerinden itibaren yağışların kuvvetli olması bekleniyor. Burdur'da hava sıcaklığı 34°C iken, Isparta'da 34°C olarak ölçülecek.

Denizlerde Hava Durumu

Bodrum-Antalya arasında rüzgar, kuzey ve batı yönlerden 3 ila 5 kuvvetinde esecek. Dalga yüksekliği 1,0 ila 2,0 metre arasında değişecek. Hava parçalı bulutlu, aralıklı mevzii sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. Görüş mesafesi ise yağış anında orta seviyelerde olacak.

Antalya-Anamur hattında ise rüzgar, güney ve doğu yönlerden 3 ila 5 kuvvetinde esecek. Dalga yüksekliği 1,0 ila 2,0 metre civarında olacak. Parçalı bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı bir hava bekleniyor. Görüş mesafesi yine yağış anında orta seviyelerde olacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Araç sahipleri dikkat! Motorine indirim geldi! İşte güncel akaryakıt fiyatları 25 Temmuz 2024 Perşembe

Araç sahipleri dikkat! Motorine indirim geldi! İşte güncel akaryakıt fiyatları 25 Temmuz 2024 Perşembe