Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yaşam Antalya Büyükşehir Belediyesi Kepez ilçesi asfalt çalışması

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kepez ilçesi asfalt çalışması

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez ilçesinde bulunan 4.5 kilometre uzunluğundaki Şelale Caddesi'nde sıcak asfalt çalışmalarını başlattı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kepez ilçesi asfalt çalışması

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez ilçesinde bulunan 4.5 kilometre uzunluğundaki Şelale Caddesi'nde sıcak asfalt çalışmalarını başlattı. Bu çalışmanın tamamlanmasının ardından, cadde üzerinde trafik güvenliği ve konforunda artış sağlanması hedefleniyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Fen İşleri Daire Başkanlığı Yapım İşleri Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen bu sıcak asfalt çalışmaları ile Şelale Caddesi'nde bulunan 4.5 kilometre uzunluğundaki yolun kalitesi arttırılacak. Ekipler, yoğun bir tempoyla çalışmalarını sürdürüyor ve Şelale Caddesi'nin kısa sürede trafiğe açılması planlanıyor.

Şelale asfalt dron (3)

Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı İnşaat Mühendisi Aysel Aydın, bu çalışmanın alt yapı çalışmaları sırasında zarar gören ve asfaltın kullanım ömrünü doldurduğu cadde için gerçekleştirildiğini belirtti. Şelale Caddesi'nin kullanımının yoğun olduğunu ve bu sıcak asfalt çalışmalarının tamamlandığında trafik konforunun artırılacağını ve vatandaşların daha kaliteli bir şekilde seyahat edebileceğini ifade etti. Atatürk Mahalle Muhtarı Cahit Işık, yolun işlek bir cadde olduğunu ve bozuk asfalt nedeniyle araçların sık sık arıza yaptığını dile getirdi. Asfalt çalışmalarının tamamlanmasıyla araçların arıza yapmadan daha konforlu bir şekilde seyahat edebileceğini vurguladı ve bu çalışmalar için Başkan Muhittin Böcek'e teşekkür etti.

Şelale caddesi  Asfalt Çalışması (7)

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TOGG benzeri yeni otomobil devi hızla Türkiye piyasasına adım attı

TOGG benzeri yeni otomobil devi hızla Türkiye piyasasına adım attı