Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yaşam Ankara-Hatay uçuşunda türbülans paniği!

Ankara-Hatay uçuşunda türbülans paniği!

Ankara'dan Hatay'a yapılan Anadolu Jet uçuşunda yaşanan türbülans anları yolculara korku dolu anlar yaşattı. Gecikmeli uçuş, yolcuların tepkisine neden oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ankara-Hatay uçuşunda türbülans paniği!
KAYNAK: İHA

Türk Hava Yolları'nın alt şirketi Anadolu Jet'in 22 Haziran 2024 tarihli VF4204 numaralı Ankara-Hatay uçuşu, 3 saatlik gecikmenin ardından gerçekleştirildi. Gecikmeli uçuş yolcular arasında büyük tepkilere yol açtı.

A W232195 01

Uçağın Hatay Havalimanı'na inişi sırasında yaşanan türbülans, yolcuların panik yaşamasına neden oldu. Sallantıyla birlikte korkuya kapılan yolcular, "Yavaş yavaş in, düşmez inşallah" diyerek dua etti ve bu anlar kameralar tarafından kaydedildi.

A W232195 05

'3-3 Buçuk Saat Ekstradan Bekledik'

Uçuşun rötarlı gerçekleştiğini ve iniş esnasında yaşanan türbülansın korku yarattığını belirten Anıl Yılmaz, '3-3 buçuk saat ekstradan bekledik. Bütün planlarımız alt üst oldu ve gecenin bir yarısı geldik. Şimdi nasıl gideceğimizi bilmiyoruz. Anadolu Jet ile geldik ama hiçbir şey değişmedi. Hatay Havalimanı devamlı bu kaderi yaşıyor. Uçak içerisinde korkanların seslerini duydum' dedi.

A W232195 04 Result

A W232195 03

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İslam Memiş: 'Alım fırsatı' dedi! Yatırım yapanlar kazançlı çıkacak

İslam Memiş: 'Alım fırsatı' dedi! Yatırım yapanlar kazançlı çıkacak