Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yaşam Alanya'da Demirtaş Kavşağı yeniden inşa ediliyor

Alanya'da Demirtaş Kavşağı yeniden inşa ediliyor

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Demirtaş Kavşağı'nın düzenlenmesi için müjde verdi. Proje kapsamında yapılacak düzenlemelerle bölgede modern bir ulaşım ağı oluşturulacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Alanya'da Demirtaş Kavşağı yeniden inşa ediliyor

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Demirtaş Kavşağı'nı kapsayan düzenleme projesiyle ilgili önemli bir müjde verdi. Halk arasında sıkça "ölüm kavşağı" olarak anılan bu noktada yapılacak düzenleme projesinin onaylandığını belirten Başkan Yücel, Alanya Belediyesi ve diğer ilgili kamu kurumlarının girişimleri sonucunda planlanan katlı kavşak düzenlemesinin onaylandığını açıkladı.

Alanya'da Demirtaş Kavşağı yeniden inşa ediliyor

Demirtaş ve D-400 Alt Geçidi Birbirine Bağlanacak

Başkan Yücel, projenin detaylarını paylaşırken, "Proje kapsamında oluşturulacak olan alt geçit sayesinde Demirtaş istikametine bağlantı sağlanacak, mevcut bağlantı noktası yenilenecek ve Antalya-Mersin güzergahı boyunca araç trafiği kesintiye uğramadan devam edecek. Projenin, kamuoyunun ve ilgili kurumların hassasiyetleri göz önünde bulundurularak düzenlendiğini belirtmek isterim. Bu bağlamda, daha modern bir ulaşım ağı oluşturulması hedefleniyor. Karayolları 13. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılacak olan ihale sonrasında en kısa sürede yol imalatına başlanılacak. Projenin onay aşamasının tamamlanmasının ardından, Alanya Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından bölgede gerekli imar planı tadilatlarının yapılması sağlanacak" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABD Senatosu Türkiye'ye F-16 Satışını Engelleme Tasarısını Reddetti

ABD Senatosu Türkiye'ye F-16 Satışını Engelleme Tasarısını Reddetti