Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yaşam Ağaçta Mahsur Kalan Kedi İçin Seferber Oldular!

Ağaçta Mahsur Kalan Kedi İçin Seferber Oldular!

Kozan’da Mahsur Kalan Kedi, Park ve Bahçe Ekiplerinin Hızlı Müdahalesiyle Kurtarıldı

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ağaçta Mahsur Kalan Kedi İçin Seferber Oldular!

Adana’nın Kozan ilçesinde, Atatürk Parkı'nda 3 gün boyunca bir çınar ağacında mahsur kalan kedi, park ve bahçe ekiplerinin koordineli çalışmasıyla kurtarıldı. Kediyi ağaçtan indiren Kozan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, hızlı bir şekilde müdahale ederek evcil dostlarımızdan birini daha güvenli bir şekilde kurtardı.

A W128134 05

Kozan’da bulunan Atatürk Parkı'nda, köpekten kaçarak çınar ağacına tırmandığı tahmin edilen kara kedi, 3 gün boyunca ağaçtan inemedi. Park ve bahçeler ekipleri, kediyi fark ederek durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Kovalı iş makinesi ile ağaca tırmanan Kozan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekibinden bir kişi, kedinin yanına ulaşarak onu kurtardı.

A W128134 06

Kediyi ağaçtan indirmek için önce kediyi seven bir itfaiye eri, daha sonra kedi kucağına alınarak aşağı indirildi. Kedinin düşmemesi için özenle gerçekleştirilen bu operasyon sonucunda, ev kedisi olduğu düşünülen hayvan, sağlığına kavuştu.

A W128134 03

Kozan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Fatih Ateş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Yaklaşık 3 gündür çınar ağacında kalmış. Park bahçe ekipleri fark etmiş. Kurtardık, hızlı bir şekilde kaçtı. Ev kedisi olduğunu düşünüyoruz, çünkü tasması vardı” dedi.

A W128134 02

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Milyonlarca tapu sahibine para iadesi geliyor!

Milyonlarca tapu sahibine para iadesi geliyor!