Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yaşam Adana'da damdan atlayan kurbanlık keçi elektrik tellerine takıldı

Adana'da damdan atlayan kurbanlık keçi elektrik tellerine takıldı

Adana’nın Sarıçam ilçesinde kurban kesimi sırasında bir keçi, damdan atlamaya çalışırken elektrik tellerine takılarak vatandaşları harekete geçirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana'da damdan atlayan kurbanlık keçi elektrik tellerine takıldı
KAYNAK: İHA

Adana'nın Sarıçam ilçesine bağlı Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde gerçekleştirilen kurban kesimi sırasında beklenmedik bir olay meydana geldi.

A W229297 02

Bir keçi, damdan kaçmaya çalışırken dengesini kaybederek elektrik tellerine takıldı. Olayı gören vatandaşlar hemen keçiyi kurtarmak için müdahalede bulundu. Uzun uğraşlar sonucunda keçi güçlükle kurtarıldı ve daha sonra kurban edildi.

A W229297 03(1)

A W229297 01(1)

'Tele asılı kalması çok şaşırttı'

Komşunun kurbanlığının seslerine dışarı çıktığını söyleyen Ramazan İmir, 'Uzanırken keçi bağırtı sesi duydum. Herhalde komşu kurbanı kesiyor diye düşündüm. Baktım ısrarla kurbanlığının bağırmasını duyunca balkona çıktım, kurbanlığın telde asıldığını gördüm. Ben hemen komşunun damına çıkarak boynuzundan tele geçtiği için çıkartmakla zorlandık. Sonra bir kamyonun üzerine çıkarak kurbanlığının boynuzu çıkartarak kurtardım. Normalde kaçan kurbanlıkları çok gördük. Ama kurbanlığın damdan sıçrayıp tele asılı kalması çok şaşırttı.' diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
AB'nin Elektrikli Araç Vergisi Kararı Almanya'da Tepki Yarattı

AB'nin Elektrikli Araç Vergisi Kararı Almanya'da Tepki Yarattı