Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yaşam Adana'da aşırı sıcaklarda dondurmalı tatlılara yoğun ilgi

Adana'da aşırı sıcaklarda dondurmalı tatlılara yoğun ilgi

Adana'da aşırı sıcaklar nedeniyle dondurmalı tatlılara olan talep artarken, işletmeler de menülerine bu serinletici lezzetleri eklemeye başladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana'da aşırı sıcaklarda dondurmalı tatlılara yoğun ilgi
KAYNAK: İHA

Türkiye'nin en sıcak illerinden biri olan Adana'da hava sıcaklıkları 35 derecenin üzerinde seyrederken, nemin de etkisiyle hissedilen sıcaklık 50 dereceyi buluyor. Bu aşırı sıcaklarda Adanalılar serinlemek için dondurmalı tatlılara yöneliyor. Tatlıcı Zeynep Geyik, bu talebi karşılamak için menüsüne birçok dondurmalı tatlı çeşidi ekledi.

A W235517 07 Result

Şerbetli Tatlıların Yerini Dondurmalı Tatlılar Aldı

Tatlıcı Zeynep Geyik, yaz aylarında şerbetli tatlıların yerini dondurmalı tatlılara bıraktığını belirterek, 'Adana sıcakları kendini göstermeye başladı. İnsanlar dondurmalı ürünleri tercih ediyorlar. Daha serinletici olduğu için dondurma ağırlıklı ürünler yapıyoruz. Künefelerin ve katmerin arasına dondurma katarak çeşitlendiriyoruz. Gelen müşteriler menüye baktıklarında karar vermekte zorlanıyorlar çünkü hepsi iştah açıcı görünüyor' dedi.

A W235517 04 Result

Serinletici Tatlılar İçin Alternatifler

Geyik, Adana'nın yaz sıcaklarında şerbetli tatlıların daha ağır olacağını düşündükleri için dondurmalı tatlılara yöneldiklerini ifade etti. 'Dondurma çeşitlerimiz çok. Yaz sıcağında dondurmalı ürünler veriyoruz. Tabii ki yaz sıcaklarında şerbetli ürünler daha ağır olacağı için alternatif aradık ve dondurmalı ürünleri yapmaya başladık' diye konuştu.

A W235517 01 Result

Dondurmalı tatlı yemeye gelen Ayşin Ülkü isimli bir müşteri, 'İlk defa geliyorum buraya. Tadı çok güzel. Bu Adana'nın sıcağında iyi gitti. Bu dondurmalı tatlı Meyve burger adı. Tabii ki de kesinlikle herkese öneririm. Çok güzel. Yaz sıcağında bunalanlara bu meyveli burger tatlıyı öneriyorum gelip yesinler' dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gaziantep’te Yanlış Teşhis Skandalı: 6 Yaşındaki Çocuğa 2,5 Yıl Boyunca Yanlışlıkla Kemoterapi Verildi

Gaziantep’te Yanlış Teşhis Skandalı: 6 Yaşındaki Çocuğa 2,5 Yıl Boyunca Yanlışlıkla Kemoterapi Verildi