Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yaşam Adana Kozan'da vatandaşı kepçeyle serinletti

Adana Kozan'da vatandaşı kepçeyle serinletti

Adana'nın Kozan ilçesinde sıcak havadan bunalan bir vatandaş, sulama kanalı yanında bulunan bir iş makinesi operatörü tarafından kepçeyle serinletildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana Kozan'da vatandaşı kepçeyle serinletti
KAYNAK: İHA

Adana'nın Kozan ilçesinde yaşanan sıcak hava dalgası, vatandaşları yaratıcı yöntemlere yönlendiriyor. Çanaklı Mahallesi'nde sulama kanalı çevresinde bulunan bir vatandaş, sıcaklıkların 40 dereceyi aştığı bir günde serinlemek için ilginç bir çözüm buldu. Ancak bu çözüm, iş makinesi operatörü tarafından daha da ilginç bir hal aldı.

A W242953 01

İş makinesi operatörü, sıcaktan bunalan vatandaşı görünce hemen harekete geçti. Sulama kanalından kepçesine su alarak vatandaşın yanına yaklaşan operatör, kepçenin kovasını vatandaşın üzerine dökerek onu serinletti. Bu sıra dışı yardım anları, çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

A W242953 02

İş makinesi operatörü, olayın ardından yaptığı açıklamada, 'Vatandaşımızın sıcaktan etkilenmesini gördüm, elimden gelen yardımı yapmak istedim. Kepçeyle su serpmek aklıma gelen ilk çözüm oldu, umarım biraz olsun rahatlamıştır' dedi.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Texas'ta Beryl Kasırgası: 6 Ölü Milyonlarca Evde Elektrik Kesintisi

Texas'ta Beryl Kasırgası: 6 Ölü Milyonlarca Evde Elektrik Kesintisi