Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yaşam Asker arkadaşlarıyla 42 yıl sonra görüştü! Unutulmaz anlar yaşandı

Asker arkadaşlarıyla 42 yıl sonra görüştü! Unutulmaz anlar yaşandı

Ağrı’nın Patnos ilçesinde 1981 yılında vatani görevlerini yapan 24 asker arkadaşı, geleneksel hale getirdikleri buluşmalarını Antalya’nın Alanya ilçesinde gerçekleştirdi. Emekli Yarbay Salih Akyıldız, 42 yıl aradan sonra erlerinden tekmil aldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Asker arkadaşlarıyla 42 yıl sonra görüştü!  Unutulmaz anlar yaşandı
KAYNAK: Haber Merkezi

Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen devreler, Alanya’daki bir otelde bir araya geldi. Askerlik yaptıkları dönem komutanlıklarını yapanlar ve askerlik arkadaşları, 41 yıl sonra o günleri yad etti. Yurdun dört bir tarafından gelen silah arkadaşları anılarını canlandırdı.

Her yıl buluşan tertipler, terhislerinden 42 yıl sonra komutanlarına tekmil verdi. O dönem yüzbaşı olan Emekli Yarbay Salih Akyıldız, yıllar sonra askerlerine tekmil yaptırdı.

Emekli Yarbay Salih Akyıldız, askerlik arkadaşlarıyla buluşmanın kendisi için büyük bir mutluluk olduğunu söyledi. Akyıldız, “Bu organizasyonu düzenleyen Recep Kayışbacak arkadaşıma teşekkür ediyorum. Hepsi ile irtibata geçmiş ve bu kadar kişiyi bir araya getirmiş. Kendisine bu hizmetten dolayı teşekkür ediyorum. Devam eden ve unutulmayan arkadaşlık arasında asker arkadaşlığı gelir. Biz 40 senedir bu arkadaşlığı canlı tutmaya çalışıyoruz. Senede bir defa bu buluşmayı gerçekleştiriyoruz. İnşallah bundan sonra da bu buluşmayı devam ettirmek istiyoruz.” dedi.

Buluşmayı organize eden Recep Kayışbacak ise, “Hepimiz Alanya’da bir araya geldik. Bu çok güzel bir duygu. Bu anlamlı günde bir araya gelmemizde tüm arkadaşlarımıza, komutanlarımıza teşekkür ediyorum. Hepsini çok seviyorum. 42 yıl oldu dostluğumuz. Bundan sonra da devam edecek inşallah.” diye konuştu.

Buluşma, eski asker arkadaşlarının tekmil vermesiyle sona erdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Şok zam haberi! Araç muayene ücretlerinde büyük artış

Şok zam haberi! Araç muayene ücretlerinde büyük artış