Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yaşam 20 yıldır kayıp polis için soruşturma yeniden açıldı

20 yıldır kayıp polis için soruşturma yeniden açıldı

Tunceli Emniyet Müdürlüğü'nde görev yaparken ortadan kaybolan Hataylı polis memuru için soruşturma dosyası yeniden açıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
20 yıldır kayıp polis için soruşturma yeniden açıldı
KAYNAK: İHA

Tunceli Emniyet Müdürlüğü'nde görev yaparken sırra kadem basan polis memuru Ferhat Özdinç’in ailesi, Hatay'ın Kumlu ilçesinde yaşıyor ve 20 yıldır gelecek umutlu haberi bekliyor. Ferhat Özdinç, 1997 yılında polis olduktan sonra Gaziantep'te göreve başladı. Burada dört yıl çalıştıktan sonra Tunceli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne tayin oldu. 4 Ağustos 2003 tarihinde ortadan kayboldu. O dönemde yapılan araştırmalar ve soruşturmalar herhangi bir sonuç vermedi. Ancak Tunceli Cumhuriyet Başsavcılığı, 20 yıl sonra dosyayı yeniden açtı ve soruşturma kapsamında çalışma arkadaşları ile taksi şoförünün ifadelerine başvurdu. Bu gelişme, evladından haber alamayan anne Leman Özdinç için büyük bir umut oldu.

A W212816 02 Result

'Abim mesai bitince eve gittikten sonra bir daha haber alamadık'

Ferhat Özdinç'in kardeşi Mehmet Özdinç, abisinin kayboluş sürecini şöyle anlattı: "Abim 1997’de polis olarak Gaziantep'te göreve başladı. Burada dört yıl çalıştıktan sonra tayini Tunceli’ye çıktı. Abim görevinde başarılı birisiydi, Gaziantep'te dönemin valisinden başarı belgesi almıştı. Evlilik hayatında bazı sorunları vardı, eşiyle sürekli tartışıyordu. 14 ay Tunceli’de kaldıktan sonra abim eşiyle kavga etti ve onu boşanmak üzere gönderdi. Abimin eşi Kıbrıs’a gitti. Bu olaydan 15 gün sonra abim mesai bitince eve gittikten sonra bir daha haber alamadık. Polisler abimi bulmak için araştırma yaptı ama sonuç çıkmadı. 17 yıl sonra dosya tekrar açıldı, yeni ipuçları bulundu ve üç şüpheli gözaltına alındı. Soruşturma hala devam ediyor. Abim kaybolduğunda 31 yaşındaydı. Kaybolmasıyla ilgili bilgisi olan varsa bize ulaşsın."

A W212816 01 Result

'Oğlumun ölü veya diri bulunmasını istiyorum'

20 yıldır oğlunun hasretiyle yanan anne Leman Özdinç, oğlunun kaybolmadan 15 gün önce yanına gittiğini belirterek şunları söyledi: "Oğlumun yanına gittim ve 15 gün kaldım. O süre boyunca hiçbir şey söylemedi. Geri döndüğümde oğlum başım belada dedi ama nedenini açıklamadı. Oğlumun ölü veya diri bulunmasını istiyorum. Bir mezarının olmasını istiyorum. Oğlumun yerini bilen veya gören varsa bize bildirsin. 20 yıl oldu, oğlumun hasretini çekiyorum. Oğlum kaybolduğunda 31 yaşındaydı. Torunlarımı 10 yıldır görmüyorum."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ünlü Oyuncu Feyza Civelek’in Kardeşi Bakın Kimmiş

Ünlü Oyuncu Feyza Civelek’in Kardeşi Bakın Kimmiş