Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Spor Pendikspor Kocaelispor’a 2-1 Mağlup Oldu

Pendikspor Kocaelispor’a 2-1 Mağlup Oldu

Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Kocaelispor mağlubiyetinin ardından, takımın daha fazla yarışmacı oyuncuya ihtiyaç duyduğunu belirterek, ligin zorluklarına dikkat çekti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Pendikspor Kocaelispor’a 2-1 Mağlup Oldu
KAYNAK: İHA

Trendyol 1. Lig'in ikinci haftasında, Pendikspor, sahasında karşılaştığı Kocaelispor'a 2-1 yenildi. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, takımının performansını değerlendirdi ve önemli açıklamalarda bulundu.

"Bu Lig, İyi ve Tecrübeli Oyuncuları Gerektiriyor"

Basın toplantısında, Kocaelispor’un kadro kalitesine vurgu yapan Özköylü, rakibin ligin en güçlü takımlarından biri olduğunu belirtti. "Kocaelispor, ligin en favori takımlarından biri. Kadro kalitesi olarak bizim çok üzerimizde. Maçın ilk yarısı büyük bir hayal kırıklığıydı. Bireysel hatalar nedeniyle pozisyonlar verdik. İlk yarıda bizim istediğimiz Pendikspor sahada yoktu" ifadelerini kullandı.

"Daha Fazla Yarışmacı Oyuncuya İhtiyacımız Var"

İkinci yarıdaki performansı olumlu bulduğunu belirten Osman Özköylü, "İkinci yarıdaki oyun daha iyiydi, istediğimiz oyuna yaklaştık. Maçı çevirip kazanmayı hak eder duruma gelmiştik. Ancak iki basit hata yaptık ve bu hatalar iki golle sonuçlandı, mağlup olduk" dedi.

Özköylü, takımın eksikliklerine de dikkat çekerek, kadro derinliğinin zayıf olduğunu ve tecrübeli oyunculara ihtiyaç duyduklarını belirtti. "Bu lig, iyi ve tecrübeli oyuncuları gerektiren bir lig. Fark oluşturacak oyunculara ihtiyacımız var. Yarışan bir takım oluşturmak için daha fazla yarışmacı oyuncuya ihtiyacımız var" şeklinde konuştu.

"Lig Uzun, Toparlanmamız Gerekiyor"

Osman Özköylü, ligin henüz başında olduklarını ve ilerleyen haftalarda toparlanarak daha iyi sonuçlar almayı hedeflediklerini belirtti. "Üzgünüz ama ligin başındayız. Toparlanarak önümüzdeki maçları kazanmaya çalışacağız" şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Datça'da çöplük yangını panik yarattı

Datça'da çöplük yangını panik yarattı