Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Spor Mersin'de Off-Road rüzgarı esti

Mersin'de Off-Road rüzgarı esti

Mersin Toroslar Belediyesi’nin organize ettiği Toroslar Off-Road ve Kamp Festivali, off-road severleri bir araya getirdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersin'de Off-Road rüzgarı esti
KAYNAK: İHA

Toroslar Belediyesi’nin organize ettiği Toroslar Off-Road ve Kamp Festivali, off-road severleri bir araya getirdi. Üç gün süren festivalde, Mersin ve civarından gelenlerin yanında Niğde, Osmaniye, Kahramanmaraş, Kayseri, Konya ve Adana’dan da katılımcılar vardı.

Festival, Kayrakkeşli Mahallesi’ndeki Mersin Garip Kamp Alanı’nda yapıldı. Kamp yapanlar hem doğanın tadını çıkardı hem de off-road yarışlarını izledi. Festivalde ayrıca çocuklar ve büyükler için çeşitli aktiviteler, voleybol, açık hava sineması, trekking, yoga ve ateş başı sohbet gibi etkinlikler de düzenlendi.

“Yarışlar 2 tur ve 4 klasmandan oluştu”

Toroslar Belediyesi’nin özel olarak hazırladığı off-road parkurunda gerçekleşen yarışlarda sporcular kıyasıya mücadele etti. Yarışlarda güvenlik önlemleri en üst düzeyde alındı. Yarışlar 2 tur halinde ve S1, S2, S3, S4 şeklinde 4 farklı kategoride yapıldı. Yarışları izlemek için parkurun çevresini dolduran vatandaşlar, heyecanlı anlar yaşadı. Yarışlara 5 kadın pilot da katıldı ve farklı kategorilerde yeteneklerini gösterdi. Yarışların sonunda dereceye giren sporculara kupa verilirken, festivalde emeği geçenlere de teşekkür plaketi sunuldu.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Mersin’de ilk kez düzenledikleri Toroslar Off-Road ve Kamp Festivali’yle spor ve doğa tutkunlarına güzel bir hafta sonu yaşattıklarını belirtti. Festivale katılan herkesi teşekkür ederek, dereceye giren sporcuları kutlayan Başkan Yılmaz, “Kayrakkeşli Mahallemizde off-road heyecanını ve doğa sevgisini bir arada yaşatan bir festival gerçekleştirdik. Bu festival sayesinde hem vatandaşlarımızla sosyal ve sportif etkinliklerde buluştuk hem de dostlukların, kardeşliklerin pekişmesine katkı sağladık. Toroslarımızda sporun merkezi olmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Grip aşısına erişim zorlaştı! Bir aşı 436 lira

Grip aşısına erişim zorlaştı! Bir aşı 436 lira