Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Galeriler Spor Mavi Kelebekler İspanyol rakibine acımadı

Mavi Kelebekler İspanyol rakibine acımadı

Geçtiğimiz yılın Avrupa Şampiyonu Konyaaltı Belediye Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı, EHF Avrupa Kupası üçüncü turu ilk maçında taraftarı önünde İspanyol rakibi Granollers’i 29-27 skorla mağlup ederek rövanş maçı için 2 sayılık avantaj elde etti. 

Mavi Kelebekler İspanyol rakibine acımadı 1
/ 5
Avrupa şampiyonu unvanlı Konyaaltı Belediye SK Kadın Hentbol Takımı, 18 Kasım Cumartesi günü İspanya’da rakibi karşısına EHF Avrupa Kupası son 16 turu için çıkacak. 
Mavi Kelebekler İspanyol rakibine acımadı 2
/ 5
Taraftar Mavi Kelebekleri yalnız bırakmadı.
Mavi Kelebekler İspanyol rakibine acımadı 3
/ 5
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, ‘‘Sporcularımız çok daha farklı galip gelebilecekleri maçı 2 sayı farkla bitirdi" dedi.
Mavi Kelebekler İspanyol rakibine acımadı 4
/ 5
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, "Takımımızı yalnız bırakmayan taraftarımıza da teşekkür ediyorum’’ diyerek, taraftarı da ihmal etmedi.
Mavi Kelebekler İspanyol rakibine acımadı 5
/ 5
Yardımcı Antrenör Tufan Dağseven, sezonun belki de en tutuk maçlarından birini oynamalarına rağmen kazandıklarını belirtti.

Şampiyonluk hedefiyle başladığı bu sezon da yoluna emin adımlarla devam eden Konyaaltı Belediye Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı Mavi Kelebekler, EHF Avrupa Kupası üçüncü tur ilk maçında İspanyol rakibi Granollers ile Antalya Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi. İlk yarıda rakibine 16-15 üstünlük kuran Konyaaltı, ikinci yarıda zaman zaman farkı 5 sayıya kadar çıkarsa da karşılaşma sonunda 29-27 skorla galip gelerek rövanş için avantaj elde etti.

Antrenörden çarpıcı açıklama

İki sayılık farkın büyük bir avantaj olmadığını ifade eden Yardımcı Antrenör Tufan Dağseven, sezonun belki de en tutuk maçlarından birini oynamalarına rağmen kazandıklarını belirtti. Dağseven, kendilerini destekleyen taraftara teşekkür etti. Konyaaltı Belediye SK oyuncusu Ceylan Aydemir ise, ‘’Bugün kötü oynadık ama yine de kazanmasını bildik. İnşallah İspanya’da oynayacağımız maçta daha iyi bir skorla tur atlayan taraf biz olacağız’’ şeklinde konuştu. 

Kaynak: İHA 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fransa’da Filistin’e destek gösterileri devam ediyor!

Fransa’da Filistin’e destek gösterileri devam ediyor!