Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Galatasaray Sparta Prag maçı hazırlıklarını tamamladı

Galatasaray Sparta Prag maçı hazırlıklarını tamamladı

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde Sparta Prag ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Antrenman detayları ve eksikler haberimizde.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Galatasaray Sparta Prag maçı hazırlıklarını tamamladı
KAYNAK: İHA

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-off Turu'nda Sparta Prag ile karşılaşacakları maç öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanla hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Okan Buruk yönetimindeki antrenman, basına açık bir şekilde gerçekleştirildi.

Antrenman Detayları

Antrenman, ısınma hareketleriyle başladıktan sonra Teknik Direktör Okan Buruk'un nezaretinde futbolcular iki gruba ayrılarak top kapma çalışması yaptılar. Basına kapalı bölümde ise Sparta Prag maçının taktikleri üzerinde detaylı bir şekilde duruldu. Galatasaraylı futbolcuların antrenmandaki performansı, takımın maç öncesindeki hazırlıklarına olumlu bir şekilde yansıdı.

Eksikler ve Katılmayanlar

Antrenmanda, Fildişi Sahili Milli Takımı ile Afrika Uluslar Kupası'nda yer alan Wilfried Zaha ile sakatlığı devam eden Hakim Ziyech yer almadı. Bununla birlikte, bugün takıma katılan yeni transfer Serge Aurier de antrenmanda yer almadı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Erzincan'daki altın madeni faciası Türkiye'yi endişelendiriyor

Erzincan'daki altın madeni faciası Türkiye'yi endişelendiriyor