Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Fred ne zaman sahalara dönüyor?

Fred ne zaman sahalara dönüyor?

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda Lugano ile oynanan maçta sakatlanan Brezilyalı futbolcu Fred'in sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fred ne zaman sahalara dönüyor?
KAYNAK: Haber Merkezi

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda Lugano ile oynanan rövanş karşılaşmasında sakatlanan Fred'in sağlık durumu hakkında bir açıklama yaptı. Sarı-lacivertli kulüp, Brezilyalı futbolcunun sağ diz iç yan bağında hasar tespit edildiğini duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada, 'Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme turunda Lugano ile oynadığımız karşılaşmada darbe alarak oyundan çıkmak zorunda kalan oyuncumuz Fred’in Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde MR görüntülemesi gerçekleştirilmiştir. Görüntülenme neticesinde sağ diz iç yan bağ hasarı tespit edilen oyuncumuzun tedavisine hemen başlanılmıştır' ifadeleri kullanıldı.

Fred ne zaman sahalara dönüyor?

Kaç Hafta Sahalardan Uzak Kalacak?

Fred'in sakatlığı nedeniyle 3-4 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor. Bu süre zarfında sarı-lacivertli takımın önemli maçlarında yer alamayacak olan tecrübeli oyuncu, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Lille ile oynayacağı kritik karşılaşmalarda forma giyemeyecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Rusya'da benzin ihracatına yönelik kısıtlamalar uzatıldı

Rusya'da benzin ihracatına yönelik kısıtlamalar uzatıldı