Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Spor Ferhat Öztorun 37 yaşında futbolu bıraktı

Ferhat Öztorun 37 yaşında futbolu bıraktı

Galatasaray altyapısından yetişen deneyimli futbolcu Ferhat Öztorun, 19 yıllık profesyonel futbolculuk kariyerini noktaladığını duyurdu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ferhat Öztorun 37 yaşında futbolu bıraktı
KAYNAK: İHA

Galatasaray altyapısında yetişen Ferhat Öztorun, 37 yaşında aktif futbolculuk kariyerini sonlandırdığını açıkladı. Profesyonel kariyerine 19 yıl önce başlayan Öztorun, son olarak geçtiğimiz sezon Pendikspor formasıyla sahalarda boy gösterdi.

Sosyal medya paylaşımı ile veda etti

Ferhat Öztorun, kariyerini sonlandırma kararını sosyal medya hesabından yaptığı duygusal bir paylaşım ile duyurdu. Paylaşımında, “Bugün sizlere resmi olarak 19 yıllık profesyonel futbolculuk kariyerimi sonlandırma kararımı duyurmak istiyorum” ifadelerini kullanan Öztorun, kariyerine başladığı Galatasaray altyapısından itibaren forma giydiği tüm kulüplere ve birlikte çalıştığı herkese teşekkür etti.

Birçok kulüpte forma giydi

Profesyonel kariyerine Galatasaray A Takımı'nda başlayan Öztorun, sırasıyla Manisaspor, Trabzonspor, Orduspor, Başakşehir FK, Konyaspor, Tuzlaspor ve son durağı Pendikspor'da forma giydi. Her kulüpte yaşadığı anıları, kazandığı dostlukları ve öğrendiği dersleri büyük bir minnet ve gururla hatırlayacağını belirten Öztorun, kariyeri boyunca 358 maça çıktı.

Kazandığı başarılar ve kupalar

Kariyerinde önemli başarılara imza atan Ferhat Öztorun, Galatasaray ile 1 kez Süper Lig şampiyonluğu, Trabzonspor ile 1 kez Türkiye Kupası, Konyaspor ve Trabzonspor ile 1’er kez Süper Kupa şampiyonluğu, Pendikspor ve Manisaspor ile de 1 kez 1. Lig şampiyonluğu yaşadı.

Tecrübelerini genç nesillere aktaracak

Futbolculuk kariyerini sonlandırdıktan sonra futboldan tamamen kopmayacağını belirten Öztorun, tecrübelerini genç nesillere aktarmaya devam edeceğini ifade etti. Bu süreçte kendisine destek olan ailesine ve tüm futbol severlere teşekkürlerini iletti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gazipaşa'da Alkollü Drift Sürücüsüne  40 Bin TL Ceza

Gazipaşa'da Alkollü Drift Sürücüsüne 40 Bin TL Ceza