Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Fenerbahçe'nin yıldızı Ferdi Kadıoğlu Brighton yolcusu! 5 yıllık anlaşma tamam

Fenerbahçe'nin yıldızı Ferdi Kadıoğlu Brighton yolcusu! 5 yıllık anlaşma tamam

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu, İngiltere Premier Lig ekibi Brighton ile 5 yıllık sözleşme konusunda el sıkıştı. Kadıoğlu, Fenerbahçe yönetiminden bonservis konusunu çözmesini istedi. Bu transfer gerçekleşirse, Türk futbol tarihinde bir rekor kırılacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fenerbahçe'nin yıldızı Ferdi Kadıoğlu Brighton yolcusu! 5 yıllık anlaşma tamam
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Fenerbahçe'nin genç ve yetenekli sol beki Ferdi Kadıoğlu, İngiltere Premier Lig'in yükselen ekiplerinden Brighton ile 5 yıllık bir sözleşme için anlaştı. Fenerbahçe'nin yıldızı, Brighton'a gitme kararını kesinleştirirken, transferin gerçekleşmesi için Fenerbahçe yönetimiyle bonservis şartlarının çözülmesi gerektiğini belirtti.

5 yıllık sözleşme hazır

Brighton, 24 yaşındaki milli futbolcu Ferdi Kadıoğlu ile en az 5 yıllık bir sözleşme yapmaya hazırlanıyor. Genç oyuncu, Fenerbahçe yönetimiyle yaptığı görüşmelerde, bonservis konusunda anlaşmaya varılması durumunda Brighton'a gitmek istediğini iletti. Brighton, Kadıoğlu'na sunduğu cazip şartlarla transferde büyük aşama kaydetti.

Fenerbahçe'ye rekor teklif

Brighton, Fenerbahçe'ye bonuslarla 30 milyon Euro'yu aşan bir teklif sundu. Bu rakam, Kadıoğlu'nun Avrupa'ya transfer olma ihtimalini kuvvetlendiriyor. Eğer bu transfer resmiyet kazanırsa, Ferdi Kadıoğlu Türkiye'den Avrupa'ya en yüksek bonservis bedeliyle transfer olan Türk futbolcu unvanını alacak.

Ferdi kadıoğlu'nun veda zamanı yaklaşıyor

Fenerbahçe'nin sol bek oyuncusu Ferdi Kadıoğlu, Brighton'dan gelen teklifi kabul etti ve kulübüne vedaya hazırlanıyor. Premier Lig'de mücadele etme fırsatı, genç futbolcunun kararında önemli rol oynadı. Brighton, Kadıoğlu'nu kadrosuna katmak için her türlü şartı sağladı ve artık gözler Fenerbahçe yönetiminde.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sağlık Bakanlığı'nın ilk arama kurtarma köpeği 'Shollie' afetlere Samsun'da hazırlanıyor

Sağlık Bakanlığı'nın ilk arama kurtarma köpeği 'Shollie' afetlere Samsun'da hazırlanıyor